Korumalı/Garantili Fonlar Nedir?

Bir uyemiz bize Isbankasinin anaparanızı korumak, farklı yatırım enstrümanlarına yatırım yapmak, portföyünüzün riskini sınırlamak ve İş Bankası'nın yatırım fonlarındaki uzmanlığından yararlanmak İstiyorsanız İş Bankası’nın Anapara Koruma Amaçlı fonlarından biri size göre seklinde reklamini yaptigi korumalı/garantili fonlar nedir diye sormus.

Nükleer Kirlilik  Gönüllü Çevreci Kuruluşlar  Olasılık Soruları ve Çözümleri  Marksizm Nedir 

Biri size bir sey satmaya calisiyorsa cogu zaman isin icerisinde bir pislik var demektir. Turkiye'de borsaya para kaybetmek korkusu yuzunden girmek istemeyenlerin ellerindeki paralari almanin guzel bir yolu da Is Bankasinin simdi satmaya calistigi "korumali/garantili fon" inovasyonudur. Isin icerisinde bir tuzak yok. Borsada para kaybetmeden yatirim yapmak mumkun. Ama bunun icin Is Bankasina dunyanin komisyonunu odemenin alemi yok. Kendi kendinize de anaparanizi koruyarak ya da garanti altina alarak borsada yatirim yapmaniz mumkun. Nasil mi yapabilirsiniz bunu? Anlatayim.

Spam Nedir    Nükleer Enerjinin Zararları  Bono Nedir?  Fareli Köyün Kavalcısı  Arge Nedir?  Kalite Nedir  Açık Arttırma Nedir  Pesimist Nedir?

Ekonomi Turk 2 bloguna uye olan okuyucularimiz bu yazinin devamini oradan okuyabilirler. Uye olmayan okuyucular ise bunu nasil basarabileceklerini su sayfadaki 19 sayfalik teknik dokumani okuyarak cozmeye calisabilirler.

2 Yorum Var.:

syzer dedi ki...

bildiğin opsiyon değil mi?

Editor dedi ki...

evet opsiyonlar ve tahviller.