Deniz Baykal’ın Seks Videosu Görüntüsünü Toronto’dan Kim Yükledi?

Deniz Baykal’ın Nesrin Baytok ile seks videosu görüntüsünü kim Toronto’dan yüklerse yüklesin ne farkeder? Millet sanki Türkiye’deki politikacıların hepsi sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi davranıyor, hiç kimse elindeki gücü kendi çıkarı için kullanmıyormuş gibi şaşkın şaşkın etrafa bakınıyor. Kaldı ki bahsi geçen video seks videosu da değil, donla dolaşan bir adamla çıplak bir kadının yer aldığı kimin kim olduğunun belli olmadığı sessiz bir video. Görüntü kalitesi biraz daha kötü olsa 1930’larda çekilen Şarlo filmleri gibi olacak neredeyse. Deniz Baykal çıkıp da “bu ben değilim, benim kılığıma soktukları birinin video görüntüleridir” dese kim ne diyecek ki?

Deniz Baykal Nesrin Baytok Seks Görüntüleri başlıklı yazımızda da belirttiğimiz gibi Türkiye’de parti liderlerine seçimlere girecek adayları belirleme gücü verilmemesi gerekiyor. Bu kişileri partilerin bölgesel üyelerinin ön seçim yöntemiyle belirlemesi, hatta parti liderlerine sadece 8 yıl siyaset yapma sınırlaması getirilmesi de gerekiyor. Yoksa adamların hem mecliste hem kendi partilerinde dingonun ahırında gibiymişçesine at koşturmasına şaşırmamak gerek.



Ben bir politikacı üçkağıt yapıyor, zina yapıyor, rüşvet alıyor suçlaması yapıldığında şaşıran birisi değilimdir, gerçekçiyim. Beni bir politikacının dürüst olması, sadece ülkenin çıkarı için çalışması şaşırtır. Birisi “bana şu politikacı çok dürüst birisidir, bir lokma haram yememiştir” dese, “bir yanlışınız vardır, biraz daha dikkatli bakın” cevabını veririm. O yüzden kimse bu seks kasedi olayından ötürü ahlaki olarak Deniz Baykal’dan üstün olduğunu, kendilerinin bu tür işlere girişmediğini falan ima etmesin. Hepiniz birbirinizden betersiniz, kimi kandırdığınızı zannediyorsunuz?

Not: Bu yaziyi yazmamizin sebebi yarim saat icerisinde ilk yazdigimiz yaziya 500 ziyaretcinin gelmis olmasidir. Turkiye'de neden insanlarin en cok siyaset ve skandal konustugu simdi anlasiliyor. Hata bizdeki kaliteli bir ekonomi sitesi yapmisiz, politik magazin sitesi yapsaydik simdiye ziyaretci sayisinda Google'i gecmistik !!!! Bir de Ekonomi Turk isimli bir kitap yazmistik (reklami yukarida), ikinci baskisinda kitabin adini "Skandal Turk" olarak degistirmek farz oldu :)

0 Yorum Var.: