Zoka

Ankara kazilmis ama altindan cumhuriyetin temelleri yerine bize Ergenekonun cephanesi olarak yutturulmaya calisan silahlar cikmis. Nasil ulasilmis bu silahlara? Susurluk sanigi eski istihbatci i.sahin'in evinde bulunan krokilerle. Bu gelisme medyamizi ve degerli dusunurlerini cok memnun etmis. Ergenekon sorusturmasi iste bu yonde ilerlemeliymis. Susurluk davasi tekrar incelenmeli ergenekon- susurluk iliskisi ortaya cikartilmaliymis. Hatta senaryonun devamini da okumus olanlara gore, yani pardon ufku daha gelismis kanaat onderlerimize gore ergenekon aslinda susurluktan ibaret bir organizasyonmus ve 10 yil onceki davanin ustu kapatildigi icin bu boyuta gelmismis. Ergenekon isimli dava kapatilmali, susurluk tekrar acilmaliymis.

Nükleer Kirlilik  Gönüllü Çevreci Kuruluşlar  Olasılık Soruları ve Çözümleri  Marksizm Nedir  Spam Nedir    Nükleer Enerjinin Zararları  Bono Nedir?  Fareli Köyün Kavalcısı  Arge Nedir?  Kalite Nedir  Açık Arttırma Nedir  Pesimist Nedir?

Nedense bu senaryo bana koseye sikismis, kovalamacadan ve korkudan terler icinde kalmis birilerinin bu isten yirtmak ve karsi tarafa bir cikis plani sunmak icin beyinlerinde cakan son bir simsek gibi geliyor. ergenekon temizliginin arkasindaki gucun bu zokayi yutacak kadar aptal, bu acizlerle uzlasma ihtiyaci hissedecek kadar zayif olmadigini gorecegiz umarim.

4 Yorum Var.:

kaan dedi ki...

Hükümetin niyeti ben hiç enterese etmiyor; ama bu silahlı çetelerin üzerine gidilmesi çok güzel bir gelişme.Kandırılmış ulusalcılar her zamanki gibi bildik söylemlerde bulunmaya devam ediyorlar.İşte "Vatan elden gidiyor, Ülkeyi satıyorlar, Tehlikenin farkında mısınız?" gibi afyonlanmış beyinlere yıllardır enjekte edilen saçma sapan söylemler bunlar.

Talha dedi ki...

junior gibi düşünen onlarca arkadaşım var.fakat acaba buna inanmaları için daha ne gibi kanıtlar ortaya çıkması gerekiyor? neden herşeyi komplo vari algılamayı seviyoruz? neden bazı gerçekleri görkten kaçıyoruz? neden hep at gözlüğüyle bakıyoruz? hiç gözlüğü çıkarıp karşı pencereden bakmayı denediniz mi? ben çok denedim.. bu konuda da onlarca kez..çıkan şeyler oyuncak silahlar değil! seri numaraları kazınmış lav silahları! elbet bir gün inşallah diyelim...

Mister No dedi ki...

Türkiyede orman kanunu geçer. Güç yavaş yavaş el değiştiriyor, ormanın yeni kralı kurallarını koyuyor.

syzer dedi ki...

Şimdi susurluktakiler zaten tutuklanıyor.Söyleyeceklerim Abdullah çatlıyla göbek atmış, her faili meçhul cinnayetlerden sonra ismi geçenleri kapsamıyor. Ama el insaf beyler(bayanlarda olabilir)Kemal alemdaroğlu'nun, Mustafa Balbay'ın ve salim kanadoğlunun falan ne işi var. Savcının bu kişiler hakkındaki deliller çok komik.Neymiş, yılların babası(!!) sedat peker kemal alemdaroğlundan emir alıyormuş(en üst kurulda ilhan selçuk ve kemal alemdaroğlu var unutmayın)Kemal alemdaroğlu babamın arkadaşıdır.Kendisi avlarda(hayvan avı)tüfek verildiğinde korkudan yere atardı.Neymiş sinan aygün'ün suçu, ekonomi kötü propagandası yapmakmış.Afyonlanmış beyinmiş.