Ekonominin Durum Tespiti

Ilk sayfaya tasimak istedim ki yorumlar arasinda gozden kacmasin.
"Batiyor muyuz, çikiyor muyuz ?

Evet rakkamlar önemli ama biraz da nasil görmek istediğinize göre değişir. Türkiye'de beni rahatsiz eden iki katilasmis 'yaklasim' var. Bu yaklasimlardan birisi kendine ve içinde yasadığın topluma (ülkene) olan derin güvensizlik. Bu duygu içindeyseniz hiç bir rakkam sizi Türkiye'de bir seylerin iyi gitmediğine ikna edemez. Asla ! Her durumda durumumuz kötüdür ve daha da kötüye gitmeye mahkumdur.

VOB nedir?     Taksi Şöförü   A Tipi Yatırım Fonu Nedir?   Olasılık nedir?   Dışsallık Nedir

Ikincisi ise kendimiz disinda hemen herkesi hirsiz olarak görme egilimimiz. Bakin bu borçlar nasil oldu diye vatandasa sorun. Büyük çogunlugu hirsizlar aldi götürdü diyecektir. Bu arada asla biz bu yolsuzluklarin içinde yer almayiz. Vatandaslarimiz bu iki açidan dünyaya bakiyor, ne yaparsaniz yapin farkli bir sey anlatamassiniz.
"


ahmet çavuşoğlu

Fraktallar
Fraktal nedir?
Çernobil Faciası
Türev Konu Anlatımı: Türev Nedir
Iktisat nedir
Nükleer Kirlilik
Nükleer Santraller
Nükleer Enerjinin Zararları
Gönüllü Çevreci Kuruluşlar
Borsa Yorumları
Altın Yorumları

3 Yorum Var.:

e-recep dedi ki...

Ahmet Bey, ümitsizliğe kapılmayın.

Vatandaşın, en azından okumuş yazmış kesimin, YÜKSEK REEL FAİZİN, aslında bir ülkeyi soymak, borca batırmak ve bağımlı kılmak için döşenmiş bir HORTUM olduğunu idrak etmesi temennimizi asla kaybetmemeliyiz.

Metin olun.

Adsız dedi ki...

recepcim sen de olmasan cahil kalacagiz. her yorumunda bambaska birbirinden farkli ah ben bunu neden dusunemedim dedirten dusunceler. senin yuksek seviyedeki dusunme kapasitene ulasamayan bizlerle dusuncelerini paylastigin icin varol sagol.

e-recep dedi ki...

Rica ederim.

"Ekmeğini Türkiye'de kazanmadığı halde, Türkiye'de yaşamadığı halde, Türkçe klavyeye bile sahip olmadığı halde Türk ekonomisi hakkında telkinde bulunan" kardeşlerime desteğimi esirgemeyeceğim.