Borsa Yorumları

Bugünlerde bir çok kişi borsa yorumları yapan ekonomistleri rahatsız edip tüyo almaya çalışıyor. Ben de bunlardan bir miktar muzdaripim. Bir süredir yazı yazmamama rağmen yazılanları büyük bir dikkatle takip ediyorum. Özellikle en son yapılan ankette eski yazılara destek çıkan okuyuculara teşekkür ediyorum. Ankete cevap verenlerin %40’ı eski yazıların daha iyi olduğunu söylerken %20’si nötr bir tutum takınmış, %40 ise yeni yazıların daha iyi olduğunu düşünüyor. Eski yazıları beğenen okuyucuların neden eski yazıları beğendiğini merak ediyorum doğrusu, yorumlar kısmına mesaj bırakabilirlerse sevinirim.

Borsa yorumları ve tüyolar konusunda benim görüşlerimi merak eden okuyuculardan ise borsa ve piyasa bültenimize üye olmalarını bekliyorum. Eski yazılara özlem duyan okuyucular için borsa ve piyasa bülteninde yer alan tüm yorumların da yer alacağı yeni bir blog başlattık. Bu blogda benim yeni yazılarıma da ulaşabilirsiniz. Üyeliği 100 kişi ile sınırladığımızı belirterek elinizi çabuk tutmanızı bekliyorum; hedeflediğimiz kapasiteye ulaşırsak Ekonomi Türk yazarlarının (blogda kimliğini açıklamamak için şimdi yazı yazmayanları da kastediyorum) bir kısmını da parayı bastırıp aramıza katmayı planlıyoruz.

Bu plan çerçevesinde Ekonomi Türk blogunun da ücretsiz olarak faaliyetine devam etmesine karar verdik. Sitenin yeni sahibine bu konuda anlayış gösterdiği için ve Ekonomi (ekonomi nedir?) Türk gibi değerli bir kaynağı açık tuttuğu için ayrıca minnettarız.

Dediğim gibi borsa yorumları, ekonomideki son gelişmeler, geleceğe yönelik tahminler için yeni adresiniz ekonomiturk2.blogspot.com. Ben de tekrar rahat rahat yazı yazmaya başlayabilirim böylece.

Bu konu ile diger alakali bir yazi ise Borsa Nasıl Oynanır? En Sağlam Tüyolar baslikli yazimizdir.

2 Yorum Var.:

therealmoon dedi ki...

Sitenizi öncelikle Deniz Gökçe'in köşesinden öğrenmiş olduğumu belirtmek isterim. O yıllarda bir mühendis adayı olarak işletme bölmünden olan ev arkadaşlarımın da etkileriyle artan bir şekilde ekonomiye ilgi duyuyordum. Ve karşıma sizinkisi gibi ekonomiyi o sıkıcı görülen formatından çıkaran, büyük ölçüde bağlı kaldığı kalın kitaplardan soyutlayan ve en önemlisi gördüğünü çalan bir hakem gibi kimseyi kayırmadan eleştiren yeri geldiğinde öven bir görüntü vardı. Yapmış olduğunuz yorumların büyük ölçüde doğru çıkması farklı konularda yazılarada yer vermeniz ilgimin artmasında etkili olmuştu. Sadece bilgi değil aynı zamanda deneyim paylaşıyordunuz. Bir bakıma galiba akdenizli olmamızdan kaynaklanan içiizde barındırdığımız bir sıcaklığın karşılığını görmüştüm. Yani içtendiniz. Teşekkürler

Özkan D. dedi ki...

1- tarzınıza alışmıştık,
2- kısa ve öz yazmanız cok okunabilir kılıyordu, kendi adıma yoğun işimizin aralarında bakıyordum, simdi her açtığımda yeni başlık görüyorum ve ister istemez blogtan kopuyorum.

editör de sizden sonraki boşluğu doldurabilecek bir yazar gerçekten de, emeği ve ilgisi için teşekkürler.
bir de daha demokrat sanki, entelektuel.com'daki bir yazıda bu sitenin yazılarından sikayetlenmiştim, görüşümü dikkate alıp anket yapacağını söyledi, ve yaptı.