Deniz Baykal Fiyasko Video ve Mevsimsellik

Fiyasko çıkan Deniz Baykal “seks skandalı” videosu olayı üzerine yazdığımız yazılardan sonra sitemizi ziyaret edenlerin profilinde önemli değişiklikler gözlemledim. Daha önce öğrenci ve meraklı tayfası hafta içleri özellikle Pazartesi-Çarşamba arası blogumuzu ziyaret eder, Çarşamba’dan Pazar’a kadar da okuyucu sayısı düşüş gösterirdi. Haftasonları okuyucu sayısı haftaiçi okuyucu sayısının günlük ortalama %30-40 altında seyrederdi.

Bir ay önce yazmaya başladığımız Deniz Baykal yazıları ise etkisini tamamen kaybedene kadar sitemize ekstradan 250 bin tane ziyaretçi gelmesini sağlamış olacak. Bu ziyaretçilerin çoğu geldi ama hala günde ortalama 600 tane daha ziyaretçi fazladan gelmeye devam ediyor. Ekonomi ve borsa meraklıların aksine geyiğe meraklı olan bu kişiler ise sitemizi daha çok Perşembe-Pazar arasında ziyaret ettiklerinden son haftalarda sitemizi ziyaret edenlerin daha önce sergilemiş oldukları mevsimsellik ortadan kalkmış görünüyor. Artık sitemizi ziyaret edenlerin sayısı günden güne pek değişmiyor 2400 civarında çok küçük bir standart sapma ile hafif bir oynaklık gösteriyor.

Ekonomide de buna benzer gelişmeler olabilir ve eskiden gözlemlediğimiz mevsimsel durumlar yakın geçmişte gerçekleşen olayların etkisiyle niteliklerini kaybetmiş olabilirler. O yüzden mevsimsel etkilerden arındırılmış aylık istatistiklere baktığınız zaman bunu aklınızdan çıkarmayın. Bir aylık istatistiklere bakarak trend konuşmak bazen yanlış yerlere götürebilir bizi.

Deniz Baykal ve Nesrin Baytok arasında geçtiği şeklinde iftira atılan skandal ile ilgili yazdığımız diğer yazılara aşağıdan ulaşabilirsiniz:
Nesrin Baytok ve Deniz Baykal Video Seks Skandalı Görüntüsünü Hemen Izle
Deniz Baykal’ın Görüntüleri Metacafe Videosu
Deniz Baykal Skandal Kaset Izle
Deniz Baykal Sex Kasedi Video Izle
Deniz Baykal Kaset Skandalı Son Gelişmeler
Deniz Baykal Nesrin Baytok Seks Görüntüleri
Deniz Baykal ile Seks Skandalına Adı Karışan Nesrin Baytok Kimdir?
Deniz Baykal’ın Seks Videosu Görüntüsünü Kim Toronto’dan Yükledi?

Video kasetinin çakma olduğunun uzmanlar tarafından açıklandığını bir kez daha hatırlatalım. O yüzden yukarıda bahsedilen videolar gerçek değildir, yanlış anlaşılma olmasın.

0 Yorum Var.: