ÖSYM KPSS 2010 Başvuruları, Başvuru Formu, Tarihleri ve KPSS Başvuru Merkezleri

Ösym 2010 KPSS başvuruları, başvuru formu, tarihleri ve başvuru merkezleri hakkında aradığınız bilgilere buradan bakıp, başvuru tarihini ve ücretleri göz önüne alarak bir an önce başvurunuzu yapmayı ihmal etmeyiniz. Nasılsa halk kendisinden toplanan paraların kamu personeli istihdamı için çarçur edilmesine, ömür boyu istihdam garantisi verilmesine ve emekli edildikten sonra da bonkör emeklilik ve sağlık ödemeleri yapılmasına ses çıkarmıyor. Yiyin efendiler, aksırıncıya, tıksırıncaya kadar yiyin, kerizlik etmeyin.

Üniversite mezunları için başvuru tarihleri 10-21 Mayıs 2010 tarihleri arası imiş, ve Kpss sınav tarihi ise 10-11 Temmuz 2010 olarak belirlenmiş. Başvuru yerleri genellikle üniversite kampüslerinde yer alan Ösym Başvuru Merkezleri ile bazı liselermiş. Birinci oturum için 35 TL olarak belirlenen başvuru ücreti her seferinde 20 TL artarak, 2. Oturumda 55, 3. Oturumda 75 ve 4. oturumda da 95 TL olarak belirlenmiş.

ÖSYM KPSS 2010 Başvuruları, Başvuru Formu, Tarihleri ve KPSS Başvuru Merkezleri yazımızı 2010 KPSS sınav soruları sayfamızı da ziyaret etmenizi öneririz, sayfamız güncellendiğinde sınav sorularını bulabilirsiniz.

2010’da Yayınlanan En Iyi Kitap

0 Yorum Var.: