Deniz Baykal, Fenerbahçe, Seks Skandali Video Görüntüleri, Aşk-ı Memnu ve Kurtlar Vadisi Son Bölüm Dizi Izle

Bu sabah Hürriyet gazetesinin internet sayfasını açtığımda Fenerbahçe ile ilgili 6 tane haber vardı, şampiyon olan Bucaspor mu Boluspor mu her neyse hakkında ise bir tane haber yoktu. Bunun haricinde de Deniz Baykal seks skandalı, video görüntüleri, skandalın diğer ortağı Nesrin Baytok’un eşinin yaptığı flaş haber olarak geçilen ilk açıklamalar websitesinde yer alıyordu. Deniz Baykal’ın ise sex skandalından sonra hızlandırılmış Tiger Woods stratejisi uygulamasından çekinin Gandi Kemal Kılıçdaroğlu ve onu destekleyen Önder Sav ise “istemem yan cebime koy” yaklaşımını terk edip aday olması ise diğer işlenen bir konu.

Bence bunun Hürriyet gazetesinin yayın politikası ile bir alakası yok. Halk için kimin şampiyon olduğu önemli değil, önemli olan Fenerbahçe, onun için şampiyon olan takım hakkında bir tane haber bile yoktu. Bursasporlu futbolcuların haber olabilmesi için önce topluca milletvekili olup sonrasında grup sex yaparken “gizli” kameralara yakalanmaları, ardından canlı yayınlanan basın toplantısında ise ağza alınamayacak küfürler edip gazetecilerle tekme tokat kavga etmeleri lazım. Bu saydıklarımdan bir tanesi dahi gerçekleşmezse adamlar bırakın Türkiye şampiyonu olmayı, gelecek sene şampiyonlar ligi şampiyonu olsalar dahi anasayfadan haber olamazlar.

Bursaspor’un haber olabilmesinin ikinci yolu ise Aşk-ı Memnu veya Kurtlar Vadisi gibi bir diziye takım halinde konuk oyuncu olarak katılmaları ya Bihter’i ya da Polat Alemdar’ı dizi de öldürmeleridir. Ben de bugün Ekonomi Türk için çok güzel bir yazı yazmıştım ama Fenerbahçe skandalının ardından yazı güme gitmesin diye yarına saklıyorum.

Deniz Baykal Nesrin Baytok Seks Görüntüleri
Deniz Baykal’ın Seks Videosu Görüntüsünü Kim Toronto’dan Yükledi?
Deniz Baykal ile Seks Skandalına Adı Karışan Nesrin Baytok Kimdir?
Nesrin Baytok ve Deniz Baykal Video Seks Skandalı Görüntüsünü Hemen Izle
Deniz Baykal Sex Kasedi Video Izle
Deniz Baykal Skandal Kaset Izle
Deniz Baykal Kaset Skandalı Son Gelişmeler
Deniz Baykal’ın Görüntüleri Metacafe Videosu
Deniz Baykal Seks Videosu Kaseti Indir Izle

Not: Aklimdaydi soylemeyi unutmusum. Ben aylardir Rifat Hisarciliklioglu'na "her bir uyeniz bir kitap alsa 1,4 milyon satilir" diye yalvarip duruyordum, ne enayiymisim. Bundan sonra Fenerbahce Baskani Aziz Yıldırım’ı ilk gördüğüm yerde "her bir taraftariniz bir kitap alsa 30 milyon satilir, bu rakama Galatasaray ve Besiktas taraftarini da dahil edersek toplam rakam 100 milyonu gecer" diyecegim :)

4 Yorum Var.:

tekeli71 dedi ki...

imkb de bugün fener hisselerine alıcı gelmediği için tahtası da kapatıldı.
ne olacak bu fener'in hali

Adsız dedi ki...

PARDON AMA BU BLOG DA EKONOMI YAZILARI AZALMAYA MI BASLADI ? BLOG YAKINDA ADULT VIDEO ILANI DA YAPACAKMI ? YANI REYTING ICIN MI BU BASLIKLAR ? EKONOMITURK2 BLOGUNUZADA UYEYIM AMA ORDADA EN SON 6 MAYISTA YAZI YAZILMIS.BORSADA INISLER CIKISLAR OLDU YER YERINDEN OYNADI AMA BUNLARDAN ZIYADE EKONOMI BLOGUNDA BU ILGISIZ BASLIKLAR COGALMAYA BASLADI SADECE..BIZI AYDINLATIRMISINIZ ?

Editor dedi ki...

Aydinlatalim Kubilay,

Ekonomi Turk blogunu sag ust kosede bulunan "Kaliteli Yazilar Burada" linkini tiklayarak okuyorsunuz bundan sonra. Bunun duyurusunu gecen hafta yapmistik. Ayrica burada yazi yazmak gibi bir zorunlulugumuz olmadigini da belirtmistik. Ekonomi Turk blogunda benim misyonum blogu bilmeyenlere kitabin reklamini yapmaktir, blogu bilenler ise kitabi alip almama konusunda karar vermek icin yeterince bilgiye sahiptir.

Ekonomi Turk 2 blogunda ise en son yorumu 14 Mayis tarihinde yapmisiz. Cumadan beri yorum yapmadiysam piyasaya iliskin goruslerim degismemis demektir. Haftasonu da cok ciddi gelismeler olmadi zaten, piyasalar avro olecek mi olmeyecek mi karar vermeye calisiyor.

tekeli71 dedi ki...

Kubilay,
Borsa uzun vadeli yatırım aracıdır.(5-10sene)
Her gün al-sat ile para kazanılmaz.
editör bundan 4-5 ay önce imkb endeksi'nin 60000-65000 e kadar yükselebilceğini tahmin etti.
Eğer kendisi yorum da yapmıyorsa, sabırla beklemek gerekiyor.
İnternete bir çok teknik analizciler var.her saat al-sat sinyali üretiyorlar.onlara üye olabilrsin.Belki faydasını görebilirsin.