Özelleştirme Idaresi: TRT Kapatilsin Gayri

Stresabi Deniz Baykal'a "yanindayiz" mesajini vermis ve sunlari soylemis:


CHP genel başkanı Baykal:
Şimdi bu kurum diyor ki vatandaşlara, benim paraya ihtiyacım var. Vatandaş araba alacak, arabanın fiyatı üzerinden belli bir oran TRT’ye gidecek. Matrahı değiştiriyor. Ne yasa, ne hukuk! Böyle bir yetkin var mı? Sana bakanlar kurulu matrahı değiştir dedi mi? Derhal bunu danıştaya götürüyoruz
Derhal bunu Danıştay’a götürüyoruz. Bunu da mahkemeden döndüreceğiz.
Uçan kuştan vergi alacaklar, her şeyden, teypten, videodan, televizyondan, cep telefonundan TRT’yi besleyeceğiz. Yağma yok, buna karşı CHP olarak gerekli mücadeleyi yapacağız.

Nükleer Nedir    Yatırım Fonları    Taksi Şöförü   VOB nedir?  IMF Nedir   Borsa Tüyoları  Borsa Nedir  Zaman Nedir  Pi Sayısı Nedir

Helal sayın Baykal, müzmin AKP karşıtlığın bu defa yüce milletimizin işine gelecek, Danıştay inşallah bizi şaşırtmaz da TRT’nin sinsi ve zorba girişimi başkanın kafasında paralanır. Yanındayız, vur de vuralım, öl de ölelim.
(Stresabi kusura bakmasin, yazinin tamamini almis bulundum, zaten iki lokma yazi yaziyor ama hakkini da veriyor.)
Yine de ben Deniz Baykal'dan cok daha cesur adimlar atmasini beklerdim. Deseydi ya biz CHP olarak dar gelirli vatandastan toplanan vergilerin TRT uzerinden heba edilmesine karsiyiz diye. Devletin gorevi milleti eglendirmek mi (zaten onu da beceremiyorlar ya)? Paralari sagda solda carcur edin, ondan sonra da IMF'nin kapisina gidip dilencilik yapin olacak sey mi demesini de beklerdim. Malum bizim milletimiz IMF'den nefret eder, bizi onlara muhtac edenlerden daha fazla nefret etmesi gerekmez mi?
Not: Aslinda Deniz Baykal'dan yukarida dedigim laflari demesini bekleyecek kadar saf degilim ama deseydi de cok guzel olurdu.

Borsa Yorumları
Altın Yorumları
Borsa nedir?
Borsa nasıl oynanır
Hisse Yorumları
Ekonomi nedir
Fraktallar
Fraktal nedir?
Çernobil Faciası

0 Yorum Var.: