8 Milyon emekliye müjde!

8 Milyon Emekliye MujdeBasbakan Erdogan tarafindan verildi. Hükümet ekonomik kriz karşısında bir şey yapmıyor diyenlerin boynu devrilsin inşallah. 2. Recep Tayyip Erdoğan (ra) hükümeti, sadece Türkiye'yi değil, Hindistan'ı, Çin'i ve dahi Filistin'i ekonomik (ekonomi nedir?) krizin etkilerinden koruyacak olan "Süpersonik Krize Karşı Önlem" (SKKO) paketini meclisten geçirdi. İşte alınan önlemler:

Emekli maaşlarına haciz konulamayacak!

Nükleer Kirlilik  Gönüllü Çevreci Kuruluşlar  Olasılık Soruları ve Çözümleri  Marksizm Nedir  Spam Nedir    Nükleer Enerjinin Zararları  Bono Nedir?  Fareli Köyün Kavalcısı  Arge Nedir?  Kalite Nedir  Açık Arttırma Nedir  Pesimist Nedir?

Bu kadar. İşte bu. Obama'nın, Merkel'in, Brown'ın göremediği şey buydu. Bütün kriz emekli maaşlarına haciz konulabildiği için oluyordu, bunu engelledik. Hala kriz var diyenlerin seks görüntüleri yakın zamanda gazete bayilerinde olacak. Israrla isteyiniz.

(Not: kredi kartları geri istenen emekliler bunu bankanın suçu zannetmesinler, maaşına haciz koyamayacaksa nasıl neye güvenip versin sana kredi banka?)


3 Yorum Var.:

neqx dedi ki...

Not'a dair: ABD'de bankalar neye guvenip kredi veriyorlarsa, Turkiye'deki bankalar da ayni sekilde kredi verebilirler.

not; ABD'de kredi kartlarinin cogunlugu teminatsiz kredi durumundadir. Velhasil odemediginizde arabaniza, evinize, maasiniza kimse gelip el koymaz. Elinizden giden kredibiliteniz ve dusuk faizli borc alabilme yetisidir.

Hüseyin MEÇO dedi ki...

neqx,
iyi noktaya temas etmişsiniz.bankalarımız için iyi müşteri yoktur.kötü müşteri vardır.iyi müşteriye hiçbir zaman ayrıcalık tanımazlar.düşük faizli yüksek kredi gibi.

erzurunlu dedi ki...

emeliyim kücük bir işyeri actım benden para kesiyor hükümet israil şirketlerinden kes bakalı noluyor beleş yer az vergi oh yabize bize ne kredi nede kredi veriyorlar verselerde sadaka limitlerle gün ola harman gele elbet bizde güleriz ama halinize...