2010’da En Hesaplı Tatil Yerleri

2010’da en hesaplı tatil yerleri nerelerdir diye merak ediyorum. Ne zamandır Akdeniz’de bir tatil yapmadım, beş yıldızlı olmasa da en azından dört yıldızlı, 30 yaşın üzerindeki kesime hitap eden, servisi Amerika standartlarında (müşteriye saygılı), yemekleri lezzetli bir tatil köyü veya otel arıyorum. Türkiye’de bu kriterlere uyan bildiğiniz yerler varsa yorumlar kısmına bırakın.

Manipülasyon Nedir   Küresel ısınma Karikatürleri  Türk Bilim Adamı  Liderlik Nedir?    Türkiyede Ödenen Vergiler, Vergi Türleri  Enformasyon Nedir    Slogan Nedir    Nükleer Santraller  Devlet Nedir

Ayrıca ilgilenen okuyucularımız bana bu sene veya geçen sene yaşadıkları tatil izlenimlerini anlatan yazılar gönderirlerse burada yayınlarım. Temmuz geliyor, Türkiye’de insanlar tatile gidiyordur şimdi. Bütün yıl çok çalıştılar ya!

5 Yorum Var.:

Kadir dedi ki...

http://www.hillsidebeachclub.com Burası güzel.

Hüseyin MEÇO dedi ki...

hotel grand side.
kumköy mevkii.
90 242 753 19 91

dört sene önce gitmiştim.

T'Pol dedi ki...

Club Voyage Sorgun

http://www.voyagehotel.com/Voyage-Sorgun

ets tur uzerinden rezervasyon aliyorlar.

T'Pol dedi ki...

Yazinin basligina sonradan baktim. Yuksek mevsimde burasi pek hesapli kategorisine girmiyor galiba...

tekeli71 dedi ki...

Biraz önce okudum.
"Yabancı bir ülkede tatil hayalleri kurup da bütçesi yetmeyenler, ‘www.evdegistokusu.com' internet sitesiyle evlerini degiştirip düşük bütçelerle tatil yapabiliyor. Aylık 15.99 TL'den başlayan fiyatlarla üye olunan sitede, 132 ülkede 37 bin ev seçeneği var. Üyelerinin ilk mesajlarını site üzerinden gönderdiği sistemde, karşılıklı olarak beğenilen evler, belirlenen sürelerde değiş-tokuş ediliyor.
Filmlere bile konu olan sistemle Türkiye'de evi bulunan bir kişi, isterse Los Angeles'tan New York'a, Sidney'den Paris'e kadar dünyanın birçok şehrinde farklı özellik ve büyüklüklerde ev bulup belli süreliğine değiş-tokuş yapabiliyor."(referans gazetesi)