Erhan Göksel’in Ölümüyle Ilgili Komplo Teorileri

Yarım saat önce Erhan Göksel’in ölümüyle ilgili haberi okudum, hemen Türkiye’de bir çok kişinin bu konuyla ilgili bir sürü komplo teorileri üreteceğini düşündüm. Önce habere bir bakalım, sonra komplo teorilerine:

Otopsiyi yapan “Bergen County Adli Tıp Kurumu”nun ilk belirlemelerine göre Göksel’in midesinde takılı olan kelepçenin aşırı kilo kaybıyla birlikte vücudu iflas ettirdiği ve son olarak aşırı derecede düşen tansiyonu nedeniyle kalbinin durmasıyla hayatını kaybetmiş olabileceği ifade edildi. Göksel’in mide kelepçesini yaklaşık 3 ay önce New York’taki Columbia Presbyterian Hastanesi’nde taktırdığı, ancak kesin ölüm sebebinin toksikolojiden 2 hafta içinde çıkacak olan rapor sonunda açıklanabileceği belirtildi.

New York’un Manhattan adasının hemen karşısındaki Edgewater kasabasındaki küçük bir alışveriş merkezi içindeki 3 yıldızlı Comfort Inn Oteli’ne 17 Mayıs’ta giriş yapan Erhan Göksel’in 6 Haziran’a kadar rezervasyonu bulunduğu saptandı
.
Erhan Göksel takip etmediğim kadarıyla sürekli komplo teorileri üreten bir yorumcu idi, neden dünyanın en büyük yahudi kentine gelip burada yahudi yöneticilerin idare ettiği bir hastanede belki de yahudi bir doktora hayatını emanet etmiştir sorusu insanın aklına geliyor. Hiç mi çekinmedin tüm dünyayı komplolarla yönetmeye çalışan Amerikalıların ülkesine gelip ufak bir otelde kalmaya arkadaş?

Hürriyet yazmasa Erhan Göksel’in öldüğünden haberim olmayacak. Istanbul’da Kadiköy kasabasında veya Ortaköy köyünde veya Bebek kasabasında yaşayan var mı? Neden çeviri yaparak yazı hazırlayan medya çalışanları bu kadar eblek çeviri yapıyorlar. Comfort Inn’e otel değil motel denir, Erhan Göksel’in ya gerçekten parası yokmuş, adam Comfort Inn gibi mütevazi bir yerde kalıyormuş, ya da benim gibi tutumlu birisi imiş.

Komplo teorilerine dönecek olursak şunu söyleyebilirim. Evet, dünyada komplo yapmaya çalışan bir sürü kişi veya kurum vardır, bunlar ara ara yaptıkları komplolarda başarılı da olurlar ama siz tüm dünyayı komplocular yönetiyor, üç kişi karanlık bir otel odasında bir araya gelip plan yaparak dünyanın yönünü tayin ediyor şeklinde saçmalıkları söylerseniz ya kafayı yemişsinizdir, ya da kafayı yemiş olanları hedef alan yorum yapıyorsunuzdur. Erhan Göksel böyle biriydi. 2007 yılında Amerika bu yıl Iran’a saldıracak, 2008 yılında dolar 2,5 TL olacak şeklinde hurafeleri televizyon ekranlarından ortaya saçacak özgüvene sahipti. Türkiye’de komplo teorilerine prim veren 69 milyonluk bir kitlenin olduğunun farkındayım, Erhan Göksel de muhtemelen bu kişilerin ilgisini çekiyordu. CIA’deki dangalaklar bırakın dünyayı yönetmeyi, they could not find their asses with both hands and a map.

Politikacıları ve ajanları gözünüzde büyütmeyi bırakın, uyanın ey Türk milleti. Ben bunlara gezdirmeleri için bir köpeği bile emanet etmeye korkarım, bırakın dünyayı yönetmeyi ve herkesi ve herşeyi piyon olarak kullanmayı. Adamlar çabalıyorlar doğrudur, ama sonuçlar ortada.

Ben size bir komplo teorisi söyleyeyim, doğru olmadığı garanti ama kulağıma hoş geliyor. Türkiye ekonomisinin, medyanın ve köşe yazarlarının gerçek yüzünü ortaya çıkaran, korkmadan gerçekleri ortaya döken Ekonomi Türk kitabının satmaması için Amerika elinden gelen her şeyi yapıyor. Insanların ekonomik konulara ve sorunlara ilgisini başka alanlara kaydırmak için Deniz Baykal skandal kasetini piyasaya sürenler Amerikalılardır. Yaptıkları anlaşılmasın diye kasedi Kanada’dan yüklemişlerdir. Ayrıca Türkiye’deki kitapçılarda kitabı bulamamanızın sebebi de CIA’dir, bütün kitapçılardaki kitabı satın alarak, ayrıca kitapçılara da “soranlara haberiniz yokmuş gibi yapın” dedirterek sizin kitaba ulaşmanızı ve gelişmelerden haberdar olmanızı engellemeye çalışıyorlar.

Erhan Göksel’e Allahtan rahmet diliyoruz, keşke sağlık konusundaki risklerin ekonomideki risklerden çok daha yüksek olduğunu farkedebilseydi...

1 Yorum Var.:

erol dedi ki...

İnanılmaz bir komplo hipnozu ile dünyada abd düşmanlığında başa güreşiyoruz bu işte politikacılarında çaktırmadan yada çaktırarak biraz tuzu var gibi.Sanki ABD AB olmasa dış güçler karıştırmasa memlekette herkez her konuda hemfikir kavga etmeden geçinip gidecek.İkinci ile açik ara önde gittiğimiz dünya birincisi olan ve normaldede yüksek olan
vergilerin hepsi makul seviyelere gelecek.Kahvede yolda herkez herseyi dış güçlere baglıyor dolayısı ile iç güçlerin keyfi yerinde.Sanki devlet bize hizmet vermesi gereken vergimizle yaşayan bir organizasyon değilde bizi dış güçlere karşı koruyan kıralımız.Bu amacı ile ne salma çıkarsa kabulümuzdür.