Deniz Baykal Sex Kasedi Video Izle

Deniz Baykal seks kasedi video izle başlıklı yazımızda aradığınızı bulmanıza yardımcı olacağız. Internette gözü dönmüş bir çok kişi içerisinde Deniz Baykal’ın olduğu iddia edilen videoyu bulup izlemek için girmedik site bırakmamış. Biz de sizin için metacafe sitesinde bir araştırma yaptık ve sözü geçen seks kasedi videosunu izledik. Birincisi seks kasedi dedikleri giyinme kasedi, seksle alakası yok. Ikincisi videodaki kişilerin kim olduğu anlaşılmıyor, Deniz Baykal kılığına girmiş Levent Kırca bile olabilir videodaki kişi. Üçüncüsü videonun kalitesi o kadar eski ki kafada bir sürü soru işaretleri doğuruyor, taş devrinde bile daha kaliteli videolar çekiliyordu yani.

Nesrin Baytok ve Deniz Baykal arasında geçtiği iddia edilen video seks skandalı görüntülerini kendiniz izleyip kendiniz karar verin. Aşağıya resmini koyduğumuz kişi gerçekten Deniz Baykal mı yoksa başka birisi mi siz söyleyin. Videoyu izlemek için önce bu linke tıklamanız gerekiyor. Çıkan sayfayı okuduktan sonra ise aşağidaki resmin altındaki linke tıklayacaksınız.

Eğer 18 yaşından küçükseniz veya Türkiye’den bağlanıyorsanız bu videoyu izlemeyiniz. Bu verdiğim link Türk vatandaşlarına kapalıdır zaten ve sadece yurtdışından bizi izleyen okuyucularımız için verilmiştir.


Videoyu yukarıdaki ilk linki tıkladıktan sonra burayı tıklayarak izleyebilirsiniz

Bu konuyla ilgili yazdığımız diğer yazılar ise şunlardır:
Deniz Baykal Nesrin Baytok Seks Görüntüleri
Deniz Baykal’ın Seks Videosu Görüntüsünü Kim Toronto’dan Yükledi?
Deniz Baykal ile Seks Skandalına Adı Karışan Nesrin Baytok Kimdir?
Nesrin Baytok ve Deniz Baykal Video Seks Skandalı Görüntüsünü Hemen Izle

2 Yorum Var.:

Serkan dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Uğur UYGUR dedi ki...

Şuraya diğer ünlülerin videolarını da koysanıza, deli gibi hit alırsınız...