Garanti E-trader’ı Deneyin

Garanti Bankası benim Türkiye’de en beğendiğim bankadır, uzun süre de hissedarlığını yapmışımdır, yenilikçidir, kaliteli ürün ve hizmetler sunar. Işte bu yeni uygulamalardan bir tanesi de eskiden beri varolan uygulamalarının genişletilmiş hali olan e-trader uygulamasıdır. E-trader ile IMKB ve VOB’da anında alım satım yapabilir, hisse senetlerine ait yüzeysel bilgilere, geçmiş fiyat grafiklerine, dünya endekslerine, kur bilgilerine ve piyasa haberlerine ulaşabilirsiniz.

E-Trader kullanılarak yapılan alım satım işlemlerinde ise Garanti Bankasının internet şubesinde uyguladığı alım satım komisyonları ve yapısı geçerlidir. Hisse Senedi ile ilgili olarak al/sat emri, zincir al/sat emri, emir bölme, emir düzeltme, emir iyileştirme, emir iptali işlemleri yapılabilen VOB konratları ile ilgili olarak ise al/sat emri,emir iyileştirme, emir iptali işlemleri yapılabilineceğini belirten Garanti Bankası alım satım işlemlerinin kolayca yapılabileceğini kullanıcılara duyurmaktadır.


Garanti Bankasının e-trader uygulamasının getirdiği diğer bir yenilik ise iphone’a yükleyeceğiniz bir uygulama ile telefonunuzu kullanarak anında alım satım işlemleri yapmanıza olanak sağlamasıdır. Okuyucularımızdan şu linki takip ederek e-trader uygulamasını indirmelerini, test etmelerini ve yorumlar kısmına tecrübelerini yazmalarını rica ediyorum. Hafta sonunda Garanti Bankası yetkililerine yorumlarınızı ileteceğim. Beğendiyseniz neleri beğendiğinizi, beğenmediyseniz de hangi yönlerini beğenmediğinizi belirtirseniz gelecekte ürünlerini sizin istekleriniz doğrultusunda geliştirebilirler.

0 Yorum Var.: