Bedava Kitap, Bedava E Kitap

Internette bedava kitap veya bedava e-kitap arayanlara güzel bir haberimiz var. Ekonomi Türk blogunun çıkardığı Ekonomide Hurafeler ve Gerçekler isimli Türkiye ekonomisini, ekonomi medyasını ve köşe yazarlarını anlatan kitabını buradan bedavaya okuyabilirsiniz. Kitapta yayınlanan yazıların bir çoğu blogda daha önce yayınlandı. Deniz Gökçe bu kitap için “...bu kitap üniversitede okuyan öğrenciler ve kendini geliştirmeye çalışan ve ekonomiye ilgi duyan diğer kesimler için vazgeçilmez bir kaynak olacak diyerek ekonomi öğrencilerine tavsiye ediyor. Eğer siz de ekonomiye ilgi duyuyorsanız ve para vermek istemiyorsanız blogumuzun arşivlerini karıştırarak bu kitabın felsefesini ve ana fikrini anlayabilir ve kitaptaki yazılara ulaşabilirsiniz.

Çoğunluğu doktoralı ekonomistler tarafından yazılmış yazıların yer aldığı Ekonomi Türk kitabı Türkiye’de iktisat eğitimi alan herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap, tavsiye ederim. Bu kitabı okuyarak hem ekonomiyi daha iyi anlayabilir, hem kazandığınız paraları daha bilinçli yönetebilir, hem de kimlerin saçmaladığını ve verilerle ölçülebilen konularda yapılan tartışmalara işkembeden ürettikleri rakamlarla ideolojik yorumlar getirdiklerini görebilirsiniz. Kitabın yazarı olarak kesinlikle tavsiye ederim, pahalı bir kitap değil, para verip okumak istemiyorsanız başkalarından ödünç alarak okuyun, ama bu kitabı mutlaka okuyun. Ideologların ve ekonomi cahillerinin sizi daha fazla yanıltmasına izin vermeyin.

Blogda yazılan yazıların hepsini bedava okuyarak vakit kaybetmek istemiyorsanız ve sadece en iyi yazıları okumak istiyorsanız kitabımızı internet üzerinden satın alabileceğiniz sitelerin adreslerine buradan ulaşabilirsiniz. Medyadaki yazarların kitabımız hakkındaki görüşlerine ise şu yazıdan ulaşabilirsiniz.

Iktisat Öğrencilerine Kitap Tavsiyesi
Ekonomistlere Kitap Tavsiyeleri
Yazın Okumak için Tavsiye Kitaplar
Avukatlara ve Hukuk Fakültesi Öğrencilerine Tavsiye Kitap
Doktorlara ve Tıp Fakültesi Öğrencilerine Kitap Tavsiyesi
Mühendislik Öğrencilerine Kitap Tavsiyesi
Işletme Öğrencilerine Kitap Tavsiyesi
Ekonomi Öğrencilerine Kitap Tavsiyesi

0 Yorum Var.: