Yazın Okumak için Tavsiye Kitaplar

Ekonomi konusunda eğitimi olmayan ama ekonomik gelişmelerden hayatları etkilenen insanlar haliyle ekonomiye ilgi duyuyorlar. Eğer siz de bunlardan biriyseniz ve yazın okumak için tavsiye kitaplar arıyorsanız size ekonomi konusunda bu sene yazılmış en iyi kitabı önereceğiz. Ekonomi konusunda özellikle de Türkiye ekonomisi konusunda yazılmış kitap fazla yok, Türkiye ekonomisini nasıl takip edebileceğimizi ve ekonomistlerin gerçek yüzünü anlatan tavsiye edebileceğimiz bir kitap ise hiç yok.

Çoğunluğu doktoralı ekonomistler tarafından yazılmış yazıların yer aldığı Ekonomi Türk kitabı Türkiye’de hukuk eğitimi alan herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap, tavsiye ederim. Bu kitabı okuyarak hem kazandığınız paraları daha bilinçli yönetebilir, hem de kimlerin saçmaladığını ve verilerle ölçülebilen konularda yapılan tartışmalara işkembeden ürettikleri rakamlarla ideolojik yorumlar getirdiklerini görebilirsiniz. Kitabın yazarı olarak kesinlikle tavsiye ederim, pahalı bir kitap değil, para verip okumak istemiyorsanız başkalarından ödünç alarak okuyun, ama bu kitabı mutlaka okuyun. Ideologların ve ekonomi cahillerinin sizi daha fazla yanıltmasına izin vermeyin.

Kitabımızı internet üzerinden satın alabileceğiniz sitelerin adreslerine buradan ulaşabilirsiniz. Medyadaki yazarların kitabımız hakkındaki görüşlerine ise şu yazıdan ulaşabilirsiniz.

0 Yorum Var.: