Nasıl Köşe Yazarı Olunur?

Nasıl köşe yazarı olunur diye merak edenlere Nasrettin Hoca gibi köşe yazarlığına giden uzun ve dolambaçlı bir yolun tarifini vereceğim. Ayrıca herkesin para verip üye olduğu blogumuza da nasıl ücretsiz üye olabileceğinizi hatırlatacağım. Bundan bir ay önce bir duyuru yapmış ve Yeni Bloga Bedava Üyelik başlıklı yazıda blogumuza nasıl ücretsiz üye olabileceğinizi açıklamıştım. O zamandan bu güne aramıza 4 arkadaşımız katıldı ve bence de oldukça güzel bir iş çıkararak yazı yazmaya başladılar. Yazılan yazılar blogumuzun ziyaretçi sayısını günlük neredeyse 1500’e yükseltti. Bundan 3 ay önce blogun günlük ortalama ziyaretçi sayısının sadece 600 olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım.


Bloga ücretsiz üye olmanın ikinci bir yolu ise kendi blogunuzu açmanız - sıfırdan açılmış bir blog olmasının hiç bir önemi yok, 3-4 ay içerisinde bizden alacağınız linklerle pagerankiniz 1 ya da 2 olacaktır- ve oradan bize haftada 3 link vermeniz. Bunu da yapan bir arkadaş var şimdilik.

Reeskont Nedir  Bütçe Nedir  Aritmetik Ortalama Nedir   Hisse Senedi Nedir   Bilanço Nedir   Akreditif Nedir  Tahvil Nedir    Broker Nedir    Portföy Nedir  Tutumluluk Nedir

Üçüncü yöntem ise blogumuza reklamcı bulmanız. Sizin aklınıza başka bir yöntem geliyorsa ona da açığım. Illaki para vermeden üye olacağım diyorsanız bir yolunu buluruz.

Blogumuzda köşe yazarlığı yaparsanız ve bu konuda yetenekleriniz varsa günün birinde birileri sizi mutlaka keşfedecektir, azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Onlar keşfetmezse bile siz yazdığınız yazıları kitap haline getirip kendi köşenizi kendiniz yaratabilirsiniz.

0 Yorum Var.: