Ekonomi Turk Kitabi

Ekonomi Turk Kitabinin kapak tasarimi bitmek uzere. Yukariya en son halinin kopyasini koydum. Kitap onumuzdeki hafta matbaaya gidecek ve bir kac hafta icerisinde de piyasaya cikacak. Kapagin tasarimini sonlandirdigimiz zaman daha detayli resimleri sizlerle paylasacagim. Gazetedeki basliklar ise soyle:
Yarin Dolar Ne Olur?
Basyazar Pinokyo Mahmut: Cari Acik Kriz Mriz
Yoksulluk Siniri 1 Milyon Liraya Yukseldi
2010'da En Cok Kazandiran Yorgo ve Hans oldu

Kitap tasariminin sponsoru inovasyon nedir baslikli yazidir :)

9 Yorum Var.:

economica dedi ki...

kapaga Inan doganin yanina Dr yi eklemeyi unutmussunuz.Dr.Inan dogan daha iyi durar.Turkiyede herkes gocaman Prof.dr ,yrd.doc.dr,doc.dr leri koyarken sizin Dr.yi koymamaniz alcak gonulluk olabilir ama batida da bircok kisi dr yi kullanir.inancim Dr.yi eklemenizin daha iyi olacagi yonunde .sonucda o dr nin bos bir dr olmadigini burda gosteriyorsunuz.

tersaci dedi ki...

yok, pratisyen hekim!

tersaci dedi ki...

bu arada kapaktaki alinti guzel bir jest olmus inan bey, hosuma gitti, tesekkurler

serhat dedi ki...

Kitabın kapağındaki yazı çok güzel olmuş. Blog'daki yazıları her ne kadar takip etmiş olsak da kitabın çıkmasını merakla bekliyoruz.

Hayırlı olsun...

Serkan dedi ki...

Ellerinize saglik Inan Bey;
Serhat beye katiliyorum kapaktaki yazi cok guzel olmus. Umarim kitabiniz mumkun oldugunca cok insana ulasir.

Kadir dedi ki...

Tebrik ederim.

pelin s. dedi ki...

Ben bu kitap çıktığında kesinlikle alacağım ama merak ettiğim bir husus var.

Neden kitapta sadece İnan Doğan adı yazıyor? Bu kitap bu blogdaki yazıları kullanmayacak mı? Ben özellikle ekonomix'in yazılarını ve üslubunu çok beğeniyorum. Galiba profilinde adı "Muhittin Fırduman" yazıyordu gerçek mi değil mi bilmiyorum ama en azından bu adın veya "ekonomix" olarak rumuzunun geçmesini isterdim. Tabi kendi istemiyorsa bana söz düşmez ama bilmiyorum böyle hoşuma gitmedi.

Ayrıca yazar olarak sitenin adı verilse kapakta ekonomiturk.blogspot.com yazsa bence çok marjinal ve ilgi çekici olabilir, en azından insanlar ellerine alıp bir bakarlar, bir sayfa okurlar ve bir sayfa okuyup da almayacak adamlara da adam demem zaten :) Yani bu şekilde daha başarılı olabilir, olmasa da bir denenmiş olur, yani sıradan bir kitapçıya gitseniz bile binlerce çeşit kitap var her ay yüzlercesi ekleniyor. Neden sizin kitabınızı insanlar eline alıp da baksın ki? Bir Harry Potter değil, New Moon değil popülist değil, reklamı yapılamayacak doğru düzgün.

Ama bir blogun yazdığı bir kitap olsa bedavaya bile reklam yapılabilir. Gazete ve televizyonlarda "ŞOK ŞOK ŞOK İnternet Sitesi Kitap Yazdı Gözlerinize İnanamayacaksınız Oh My God" gibi haberler çıkabilir. Ama illa ki benim adım olacak diyorsanız, başkalarının adını binlerce kişi göreceğini benim adımı beş yüz kişi görse benim için daha iyi, önemli olan da benim için iyi olması diyorsanız bilemem tabi (tabi reklam taktiğimin iyi olduğunu varsayarak kendimce böyle bir şey diyorum yanlış anlamayın eğleniyorum biraz da :))

rdynk dedi ki...

gerçekten oldukça başarılı ve ilgi çekici bir kapak tasarımı, kaliteli içeriğin sunumu da iyi olacak anlaşılan :)

Editor dedi ki...

Blogun diger yazarlari isimlerini kitabin kapagina koymak istemediler, Tugrul dahil. Ama kitabin icerisinde yazilarin kime ait oldugu genellikle belirtiliyor.

Ayrica kitabin giris kisminda yazarlarin bir tanesi haricinde hepsinin doktorali veya doktora almak uzere oldugu da belirtiliyor, websitesinin adresini de veriyoruz.

Kitap bir matbaaya gitsin de ondan sonra reklami konusunu dusunuruz...