Borsa ve Piyasa Bülteni - Özel Üyelik Detaylı Bilgi

Bir kısım okuyucumuz blogu eskiden beri takip edenlerin borsa ve piyasanin geleceğini tartışan bir piyasa bülteni hüvviyetinde olduğu için Ekonomi Türk’ü beğendiğini belirtti. Ben de daha önce blogu “bir müddet sonra” paralı yapacağımı açıklamıştım ve borsa ve piyasa yorumlarını o dönem için saklıyordum. Bu konuda Ekonomix’in de görüşlerine başvurdum ve bir pilot uygulamasına gitmeye karar verdik.

Bu uygulamaya göre iki türlü üyelik sistemi oluşturacağız. Birinci tür üyelik kafamıza estiği zaman piyasaların gidişi, ekonomideki gelişmeler konularında görüşlerimizi iceren yazilari sizlere email ile ulaştıracağız. Yani bir çeşit email ile blog yazıları yazmak gibi. Bunun 6 aylık ücreti $49 olacak. Yazdığımız yazıların sizler için aylık $8 değeri yoksa bizce bu yazılara güncel olarak ulaşmanız çok önemli olmamalı.

Ikinci tür üyelik ise deneme amacli olacak ve bir aylik $15 odeyeceksiniz.

Birinci tur uyelikte email ile göndereceğimiz yazıların yanında bizlere soru sorma olanağı da vereceğiz. Bu bir çeşit yatırım danışmanlığı gibi gorunse de oyle degil. Ne alıp ne satacağınıza yine siz karar vereceksiniz ama bize yazimizda belirttigimiz konular uzerine sorular sorabileceksiniz. Tek tek yazdiginiz emaillere cevap vererek daha fazla vakit harcayacagimiz icin bunun 6 aylık ücretini de $49 olarak belirledik. Bu hizmetlerimiz hic bir sekilde yatirim danismanligi hizmeti teskil etmemektedir, talep ettigimiz fiyatlar da dergi aboneligi fiyatlaridir, yatirim danismanligi fiyatlari degil. Elimizde sihirli değnek de yoktur, geçmişte yazdigimiz yazilarda isabetli tahminlerde bulunmuş olmamız da gelecekte benzer sonuçlar ortaya koyabileceğimizi göstermez.

Yukarıda belirlediğimiz ücretleri ödeyerek çok sevdiğiniz Ekonomix’in yorumlarına ulaşabileceksiniz böylece. Üye olmasanız da yapılan yorumlarımızın bir kısmına aradan 3-5 ay geçtikten sonra blogda eğitim amaçlı ulaşabileceksiniz. O yüzden parası olmayan öğrenci kardeşlerimiz üzülmesinler. Bu hizmetlerden yararlanmak isteyenlerin sayısına göre hizmetin içeriğini genişletebiliriz ve ücretleri de düşürebiliriz. Katılım az olursa normalde blogda yayınlayacağımız yazıları da email ile size gönderip blogda bir kaç ay aradan sonra yayınlama yolunu (veya kısıtlı bir miktarını yayınlamayı) seçebiliriz. Katılımın çok olması durumunda ise üyelik süresini -fiyatları sabit tutmak koşuluyla- 12 aya uzatmayı düşünüyoruz.

Ödemeleri ise blogumuzun sağ sütununa koyduğumuz Kredi Kartı / Paypal ödeme sistemini kullanarak yapabiilirsiniz. Bu sistemi kullanabilmek için ya Mastercard, Visa, American Express kredi kartlarına ya da Paypal hesabına ihtiyacınız var. Kullanmak istediğiniz alternatif ödeme yolları var ise bana email ile ulaşıp detayları konuşabiliriz ama vergi kayıtlarımı kolay tutabilmem için bu sistemi tercih ettiğimi belirteyim:

1) Ödemeyi yapmak için sağdaki “Donate” yazili düğmeye basın.
2) Miktari ($49 veya $15) yazdiktan sonra Update Total yazan mavi düğmeye tıklayın.
3) “Use your credit card” yazan satırın sonunda “Continue” ya basın.
4) Bilgilerinizi giriniz.
5) Daha sonra bana email ile turkekonomi [at] gmail.com adresine mesaj atarak ödemenin gerçekleşip gerçekleşmediğini teyit edin.

Ilginiz için teşekkürler

5 Yorum Var.:

jedi-tetsu dedi ki...

Birinci tür üyelik kafamıza estiği zaman piyasaların gidişi, ekonomideki gelişmeler konularında görüşlerimizi sizlere email ile ulaştıracağız. Yani bir çeşit email ile blog yazıları yazmak gibi.


Bay Editör;
kafaya esme süresi yaklaşık ne demektir?Ayda 1, 15 günde 1, haftada 1? 2 ayda 1?

Editor dedi ki...

Ortalamada haftada 1 diyebilirim, ama piyasalarda bir hareketlilik yoksa benden de bir yorum beklemeyin.

SEİL dedi ki...

Sevgili İnan Doğan

Gecenlerde internet üzerinden BORSA ve piyasalar hakkında ücretli yorum ve görüş bildiren site ve bloglar hakkında SPK suc duyurusunda bulundu. Ve bu siteler ve bloglar şu anda SPK piyasalarına muhalefetten dolayı yargı yolunda kendilerini savunuyorlar bunlardan biri ise borsa analiz sitesinin sahibi bence bir dost olarak bu sitenin sahibinin neden suclandığı ve neden SPK tarafından suç duyurusunda bulunduğunu ögrenmeniz ve hukuksal zemininizi hazırlamadan bu uygulamaya geçmemeniz.

2 dolar bence çok ucuz fakat yanlış bir görüş sonrası kaybedilecek portföy miktarı insanların canını acıtıpda SPK suc duyurusnda bulunulursa biliyorsunuzki bizim Türkiye'de devlet kurumları populist yaklaşımları sever

Yatırım danışmanlığı yapabilir belgeniz ve her paralı blog okuyucusuyla yatırım danışmanlığı sözleşmesi yaparsanız o ayrı bir konu

abesileistigal dedi ki...

Sayin editor; "bana mail atin" demissiniz. Mail adresiniz nedir acaba?

Tesekkurler...

Editor dedi ki...

email adresim turkekonomi at gmail.com

Yaziyi da guncelledim.