Krizde Dibi gorduk mu?

Biraz mesakkatli bir yolculuktan sonra anavatana donduk, ama Air France'i gordukten sonra ilk is hemen THY'den ozur dilemem lazim, gecen seferki yorumum icin. THY'den daha kotuleri de varmis.

Ucus raporunu ileteyim kisaca: Delta'nin Paris'e kadar ucusunda hic bir problem yoktu, gayet guzel gecti, hatta yarim saat erken indik. Ancak Paris'te 2.5 saat guvenlik kontrolunde olmak uzere toplam 6 saat havaalaninda bekleyince ucus burnumuzdan geldi. Normalde 3 saat bekleme suresi vardi. Ucaktan inenleri guvenlige alip yan kapidan yeniden ucaga bindirmek tam fransizlara has bir yaratici davranis. fransizi kasten kucuk harfle yazdim, oh olsun!

Istanbul'a inince havada sanki kriz teget gecmis havasi vardi. Dedim, Tayyip hakli imis. Ankara'ya gelir gelmez ilk isim Merkez Bankasi'na gidip "dibi gorduk mu" diye sormak oldu. Aldigim cevap eglenceli idi: "Besiktas cifte kupa ile sampiyon olduguna gore dibi gorduk demektir."

Kapitalizm Kapitalist nedir  Faşizm nedir?  Fraktal Nedir  Kırmızı Başlıklı Kızın Hikayesi  Çernobil Faciası

THY'yi elestirmistim ama TCMB'yi oldukca zinde gordum. Hele Roof'taki yaprak sarmalar, sigara borekleri harikaydi, elinize saglik cocuklar. Bugun de enflasyon yuzde 5'e dusmus, gel keyfim gel. Teget, kiris olacak sanirim. Meclis'; de ziyaret edecektim ama ortalik "mayin"li imis. Belki bir dahaki sefere.

3 Yorum Var.:

T'Pol dedi ki...

Dibi ariyor ve bulamiyoruz...

syzer dedi ki...

sayın barış bey,
Halk size krizde olduğumuzu hissttirmeyecek, kusura bakmayın arkadaşlar halkta para var.

molgu dedi ki...

bu yazı ne şimdi?
anlamadım,
artık fıkraları mı koyuyorsunuz bu siteye????
Ekonomix nerdesinnnnnn?

bu arada rooftaki cocuklar yapmıyor o sarmaları :))