Eğitim Ateşeliği New York Resepsiyonu

New York Eğitim Ateşeliği Ocak ayinda bir resepsiyon duzenliyormus. Gecenlerde New York egitim atesesiyle bir vesileyle tanistim, hazir yakalamisken biraz bilgi aldim. Eğitim ataşeliği genellikle devlet tarafinda gonderilen ogrencilerin isleriyle ve odemeleriyle ilgileniyormus. Ayrica New York konsolosluguna bagli 9 eyaletin egitim musavirligi hizmetlerini de yerine getiriyormus. Eğitim Müşavirliği islemleri daha once Washington'da yapiliyordu diye hatirliyorum. Neyse, Turk devleti tarafindan gonderilmis, New York egitim ataseligi tarafindan islemleri yapilan, Kanada ve Amerika'da okuyan toplam 1200 tane master ve doktora ogrencisi varmis. Ayrica kendi imkanlariyla gelen ve askerlik islemleri, pasaport islemleri vs. gibi islemleri NewYork eğitim müşavirliği tarafindan gerceklestirilen de 3000 tane ogrenci varmis. Iste bu ogrenciler icin egitim ataseligi bir resepsiyon duzenliyormus. Bilgiler asagida:

T.C. New York Başkonsolosu Mehmet Samsar’ın ev sahipliğinde, New York Eğitim Ataşeliği’nin görev bölgesinde yüksek öğrenim görmekte olan bütün öğrencilerimizin davetli olduğu bir Öğrenci Resepsiyonu düzenlenecektir.

Manipülasyon Nedir   Küresel ısınma Karikatürleri  Türk Bilim Adamı  Liderlik Nedir?    Türkiyede Ödenen Vergiler, Vergi Türleri  Enformasyon Nedir    Slogan Nedir    Enflasyon Nedir    Nükleer Santraller  Devlet Nedir

23 Ocak 2010 tarihinde New York Türkevi’nde yapılacak Resepsiyona, tüm üniversite öğrencilerimiz ile üniversite öğrenimi görmek üzere ABD’nde lisan eğitimi almakta olan öğrencilerimizin katılımından memnuniyet duyulacaktır.

Resepsiyona katılmayı arzu eden öğrencilerimizin isimlerini 15 Ocak 2010 tarihine kadar bilgi@egitimataseliginy.org e-posta adresine bildirmeleri rica olunur.

Borsa Yorumları
Altın Yorumları
Borsa nedir?

RESEPSİYON TARİHİ VE ADRESİ

TARİH: 23 Ocak 2010, Cumartesi
SAAT: 18.00

ADRES : Türk Evi, 821 UN Plaza 8. Kat
New York, NY 10017
Tel: 212 687 8395

Borsa nasıl oynanır
Hisse Yorumları
Ekonomi nedir

0 Yorum Var.: