LİBERAL GENÇLİK KONGRESİ 2009

3H Hareketinin bir kongre duyurusu varmis, konaklama dahil tum masraflar bizden diye de iddiali bir laf etmisler:

Manipülasyon Nedir   Küresel ısınma Karikatürleri  Türk Bilim Adamı  Liderlik Nedir?    Türkiyede Ödenen Vergiler, Vergi Türleri  Enformasyon Nedir    Slogan Nedir    Enflasyon Nedir    Nükleer Santraller  Devlet Nedir

Ajandanıza not düşün: Bu sene 25-26 Aralık’da İstanbul Taksim Elite World Hotel'de güncel meselelerin tartışılacağı ve atölye çalışmalarının da renklendireceği bir kongre tertip ediyoruz.
Oturum konuları çok sıcak, konuşmacılar ise Türkiye’deki en uzman isimler. Kongre programı, konular, konuşmacılar bu linkte mevcut.
Kongreye katılmak için bu linkteki başvuru formunu doldurmak ve 3hiletisim@gmail.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır adresine göndermek şart. İstanbul dışındaki katılımcılar için konaklama ve yol bursu verilecek. Ama unutmayın ki kontenjan sınırlı.
Son başvuru tarihi:  18 Aralık 2009
Ayrıntılı bilgi ve iletişim için: 3hiletisim@gmail.com Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır  adresine mail atmaktan çekinmeyin..
***
Konuşma Konuları:
Kriz Döneminde Liberalizmi Daha İyi Anlamak
Kürt Meselesinde Düğüm ve Çözüm Noktaları
Alevi Meselesine Özgürlükçü Bir Bakışhttp://img442.imageshack.us/img442/4945/panelafisbask2.jpg
Neden bu Ülkede Hep Darbe Olur?

Konuşmacılar:
Atilla Yayla
Eser Karakaş
Mustafa Acar
Mehmet Altan
Ayşe Hür
Ayhan Bilgen
Fevzi Gümüş
Cafer Solgun
Bilal Sambur
Sevan Nişanyan
Mustafa Erdoğan
Alper Görmüş
Orhan Kemal Cengiz

3 Yorum Var.:

hostrans dedi ki...

Benden de bi komplo teorisi..

Türiyenin liberalizmi iyi öğrenip gelişmesinden korkan dış mihraklar M. Altan gibileri liberal ilan etti ve yayın organı olarak da taraf gazetesini kurdu.Bu çok başarılı satranç hamlesinden sonra liberallerin alacağı oy Besim Tıbuk unkinden de az olacaktır.

Mehmet,Atilla,Eser ve Sevan kongreye katılmasın,bir liberal olarak masraflarını ben karşılayayım.Gençlerin ahlakını korumuş olurum hiç olmazsa..

Hüseyin MEÇO dedi ki...

geçen aylarda 3h hareketinin istanbul sultanahmet te bir toplantısına katılmıştım.yanımda oturan 3h hareketinden bu toplantıyı düzenleyendi.konuşmacı ise besim tibuk un oğlu.

toplantı bitti.3h hareketinden olan arkadaşa sordum.ve cevap alamadım.buraya yazarlarsa çok sevineceğim.

çalışanların ücretleri olabildiğince düşük olmalıymış.tazminat ta neymiş.sendika hiç olmamalıymış.emekli parasıda neymiş.devlet sosyal olamazmış.neden.

herkes işveren olacakmış.herkes liberal olacakmış.

yapma ya dedim az sonra başlayacak olan başka bir toplantılarına katılmadım.

telefon numaram.05424340199

çağatay dedi ki...

yukarıdaki iki yorum her şeyi özetliyor. Nasıl sahte laikler bu milleti radikal dincilerin kucağına ittiyse, hostransın bahsettiği isimler (ek olarak daltonlara şahin alpayı-gülay göktürkü de ilave edebiliriz)de liberalizmi yalakalık-iktidar borazanlığı olarak lanse ettiklerinden, liberalizmin beynelminel kurallarının asli felsefesinin de bu ülkede yanlış tanıtılmasına liberalizmin düşmanlarının yeşermesine sebep oldular.
Tanrı hepimizi cep liberallerinden korusun.