Yazar Duzenlemesi

Yaptigimiz oylama sonucunda yazarlarimizdan Akay ve Keynesian006 ile yollarimizi ayiriyoruz. Pasha da kendi istegiyle ayrildigina gore yarismamiza burada son veriyorum. Yan tarafta yazarlarimizi daha cok katkilarina gore iki gruba ayirdim. Ilk grupta kurucu yazarlarimiz var simdilik. Docent olarak nitelendirdigim diger yazarlarimiz arasinda bu gruba girmeye en yakin olani rdynk. T'Pol'un bireysel finans uzerine yazdigi yazilari da cok begenerek takip ediyorum, bu tur yazilarina yer verdikce bir ust gruba o da gececektir.

Tutumluluk  Inovasyon örnekleri  Türev Konu Anlatımı  EFT Nedir  Olasılık nedir    Ekonomi Nedir  Hisse Yorumları  Bilinçli Tüketici

Daha once belirttigim gibi yeni yazarlara kapimiz acik. Yigit Bulut'tan daha iyi bir yazar oldugunuzu dusunuyorsaniz bize email atabilirsiniz.

8 Yorum Var.:

Kadir dedi ki...

Benden de bir hatırlatma gelsin o zaman. Ekonomix hocam bir bakıyorum sitede yazı yok 3 gündür, sonra bir bakıyorum aynı günde 5 yazı var. Bunun yerine her gün bir yazı olarak yazsan daha iyi olmaz mı ?

Bir de şimdi bu blogdaki bütün yazarlar doktora ögrencisi ya da doktorası olan kişiler mi ?

Blog Sahibi dedi ki...

Her gun yazi yazacak vakti nereden bulayim ben sana Kadir? Vaktim olunca 3-4 tane yaziyorum, idareli kullanin hepsini hemen okumayin :)

Yazarlarimizin cogunlugu ya doktora ogrencisi ya da doktora sahibi kisiler. Digerleri de iyi is tecrubesine sahip yabana atilmayacak kisiler.

Kadir dedi ki...

Belki blogger'da da vardır bu özellik diye söyledim. Misal ben kendi blogumda aynı anda 2-3 yazı yazmışsam. Birisini bugün diğerlerini 2 şer gün aralıklar atıyorum. Misal ilk yazı 06 haziran diğerleri 08 haziran ve 10 haziran diye. Bloggerda bu özellik vardır diye söyledim. Yoksa tabi nasıl olacak o iş.

rourkie dedi ki...

Sayın Economix, eğer kriter Yiğit Bulut ise yazarlık için başvuran çok kişi olacaktır, zira ben bile undergrad 2. sınıftayken bile ondan daha iyi yazıyordum.

Investor dedi ki...

Elenenler ve elenmeyenler arasındaki oy farkı el ve ayak parmaklarımın toplamı kadar...

amaç anketin sonuçlarına göre eleme yapmak değil ki 80 kişi oylama yapmış amaç yazarları korkutmak ..başka bir amacı yok..

saçmalık başka birşey değil...

Investor dedi ki...

Ekleme yapıyım;

Benim gözümde
Yiğit Bulut= 5*Ekonomix

Laflara karnımız tok

SEİL dedi ki...

Bu ülkede bir hukuk insanı kalkıp neden gündem ekonomiye odaklandı neden laiklik tarafı gündem dışı diyebilecek kadar komik bir düşünce yapısında olursa ülkemin muhendis diplomalı gencindende etisyen olur :):):)

SEİL dedi ki...

Barış ile Yiğit Bulut arasındaki fark nedir 10 puanlık uzman sorusu benim cevabımdan daha iyi cevabı OLANLAR BUYURSUN

1-Aydın Doğan'ın kayırması
2-Digeri ekonomist'in kayırması

Ali DİBO çiftliğini geçti blog dayı enişte kayınço damat ahbaplığı