Salak Radikal

Aptallari gazetenin basina koymayacaksin. Ustelik manset atmalarina hic izin vermeyeceksin.

Yukaridaki manset iki caz cd'si dinleyip caz yorumlari yazmaya baslayan, okumadan kitap elestirebilen, herseyin uzmani ama hic bir boktan anlamayan Ismet Berkan'in yonettigi Radikal gazetesinin 10 Mart 2009 tarihli manseti. Haberin linki'ni de verelim tam olsun. Rakamlari da suradan almislar sanirim. Yillik data alsalar belki bu salakligi yapmayacaklar. Avrupa'da Amerika'da kendini ciddi gazete sayan biri bu manseti atacak utancindan ertesi gun baski yapmaz. Neyse yaziyi uzatmaya gerek yok. Ekonomi Turk okuyanlar konuyu anladi. (Ismet Berkan gelip bunlari okursa o anlamaz tabi.) O da gitsin bu blogda daha once yazilan yazilara baksin. Mesela suna. Ya da buzdolabini acsin elmalarla armutlari karistirsin.

Reeskont Nedir  Bütçe Nedir  Aritmetik Ortalama Nedir   Hisse Senedi Nedir   Bilanço Nedir   Akreditif Nedir  Tahvil Nedir    Broker Nedir    Portföy Nedir  Tutumluluk Nedir  Varlık Barışı Nedir  Evrim Teorisi Nedir  Reyting Nedir

Bu tarz konulari islemekten 2-3 yil once sikilmistik biz yahu!

1 Yorum Var.:

ekodok dedi ki...

Amerika için verdikleri rakamlar yamuk ama vardıkları sonuç çok da yanlış değil, Sevgili Barış. Amerika'nın sanayi üretimindeki değişim yıllık bazda hesaplandığında da bizdeki düşüş çok daha yüksek çıkıyor.