Transferler ve Transfer Sezonu

Mayis ayi geldi ve transfer sezonuna cok hizli giriyoruz. Ilk transferimiz Ekodok, kendisine hosgeldin diyoruz. Onumuzdeki gunlerde diger transferlerimizi de kamuoyuna aciklayacagiz. Umarim Galatasaray'in her sene patlattigi transfer bombalari gibi olmaz sonumuz.

Guncelleme: Veritas da aramiza katildi, ona da hosgeldin diyoruz. Ekodok'un aksine kendisi sanirsam Galatasaray taraftari. Bir veya iki oyuncu daha transfer ettikten sonra transfer sezonunu kapatagiz. Takviye edilmis kadromuzla sampiyonlugun en buyuk adayi biziz!!

Borsa Yorumları
Altın Yorumları
Borsa nedir?
Borsa nasıl oynanır
Hisse Yorumları
Ekonomi nedir
Fraktallar
Fraktal nedir?
Çernobil Faciası

6 Yorum Var.:

Adsız dedi ki...

Sizi Orhan Karaca'nın Blog'undan keşfetmiş, uzun bir süredir okumakta ve çevreme okunmanızı tavsiye etmekteydim.

Ancak son zamanlarda eski çizginizden uzaklaştığınızı düşünüyorum ve 'affınıza sığınarak' blog'da yer alan yazıları zorlanarak okuyorum.

Yine affınıza sığınarak, Orhan Bey seviyesinde ve ciddiyetinde 'ekonomi' yorumları yapabilecek yazarları blog'unuzda görmeyi umut ediyorum.

Blog Sahibi dedi ki...

Biz de o islere Tugrul bakiyordu ama uzun zamandir elini klavyeye surmuyor. Orhan Karaca'nin yazdigi turden yazilar yazmak zor degil ama cok zaman aliyor. Zaten Orhan Bey de haftada ancak 1-2 tane yazabiliyor kendisi. Ben sahsen cok ciddi yazilar yazmaktan zevk almiyorum (devlet memurlari gibi caktirmadan rusvet istiyorum burada!!) ama yeni gelen arkadaslar ciddiyet seviyesini daha yukari tasiyacaktir diye bekledigimi de belirtmeliyim.

Umarim sizi hayal kirikligina ugratmayiz.

Adsız dedi ki...

Bloğunuzla ilgili yaptığım incelemede ,kontrolsüz büyüdüğünüz kanısına vardım o yüzden kurumsallaşma tam zamanında olmuş :)
Gelirlerinizi en kısa sürede kontrol altına almanız gerekiyor.Hızlı bir artış olursa ileride nakit akışınızı etkileyebilir
Toplam gelir kayıtlarda 121,08 USD iken gerçekte 314 USD düzeyinde (ortalama kur = 1,40 )

iyifirma.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Ciddiyet kavramı pek iyi anlaşılamıyor sanırsam! Ya da eğlenerek de bir şeyler hatta çok şeyler yazılıp, çizilip, öğrenilebileceği gerçeği henüz bizim diyara uğramamış!

Arkadaşlar taş devrinden bilgi devrine geçeli bayağı oldu! Bakış açımızı değiştirsek diyorum!

( Bu eleştirel bir yazıdan ziyade fikir beyanı babında bir yazıdır, biline!)

Özge

Adsız dedi ki...

Sn. La liberte ,fikir beyanınız bizeyse ,transfer konusundaki gelişmeler hoşumuza gitti ,çünkü yeni arkadaşlara yetki veriliyor ,blog açısındanda bir risk alınıyor ve yenilere güveniliyor.Bu yön ve hesap yönüyle yalnızca kurumsallık açısından baktık.Yoksa hesap doğru veya yanlış olsa ne farkeder kar amacı yok.
Ekonomiturk 'e sahip çıkmanız güzel , bizde olsak inandığımız konuda aynı şeyi yapardık.

Teşekkürler

iyifirma.blogspot.com

Adsız dedi ki...

İyi firma Bey ( bu çok komik oldu!!)

Size değil, ilk yazıyı yazan anonim Bey ( ya da??) daha ciddi yazılardan bahsettiği için hani iki laf edeyim dedim! Voltranı oluşturalım lütfen, olmuyor:))

Ozge