Anonim Yorum meselesi

Bu yazıyı yazarken dün yazdığım yazının altında 7 adet yorum vardı. 6'sı anomimdi ve bunlardan 4'ü de bana birşeyler soruyordu. Aslında hepsine verecek cevabım var ama bundan böyle prensip olarak anonim arkadaşlarla muhatap olmama kararını aldım. Biz burada takma isimlerle yazarken kimsenin gerçek ismini açıklamasını beklemiyoruz tabii.

Sindirella Hikayesi  Tahvil Nedir  Gönüllü Çevreci Kuruluşlar  Çernobil Faciası  Türev Konu Anlatımı  Demokrasi Nedir    Yatırım Fonları

Fakat benden cevap bekleyenlerin en azından bir rumuz kullanarak soru sormasını talep ediyorum ki tartışmanın ilerleyen bölümlerinde hangi anonime cevap yetiştirmeye çalıştığımızı şaşırıp kendimizi harap etmeyelim. Site okurlarına saygıyla duyururum.

6 Yorum Var.:

Adsız dedi ki...

sistemden anonimlerin yorum yapmasını engelleyebilirsiniz sanırım

Adsız dedi ki...

Sayın özkan d,

anonimlerin yorum yapmalarını engellemek işin kolayına kaçmaktır. ayrıca site sahipleri gibi liberal görüşçü, global ekonomik entegrasyonu ne pahasına olursa olsun savunan insanlara da yakışmaz; açık toplum, açık ekonomi idealleri ile çelişmelerine yol açar. internette herkese açık bir yeriniz varsa burada bir takım sosyoekonomik görüşleri yayımlıyorsanız bunun sonuçlarına da katlanacaksınız. içe kapalı izole bir blog olalım kendi aramızda atıp tutalım diyorsanız o başka tabii.

hamama giren terler.

saygılar

effendy75

Adsız dedi ki...

sevgili effendy75,
herşeyin fazlası haram, en azından bu konuda site sahipleri liberal değil hafif karma' cı olsalar :)

zaten ekodok beyde geldiğinden beri bi şikayetlenme, bi tavırlar var, yaklaşık 9kez alındı 3 kez yazmama kararı aldı, iki kez küstü.. n'olacak bilmiyorum, şimdi bana da kızacak, beğenmiyosan okuma git diyecek, genelde öyle diyor.. Şimdiden şaka yaptığımı belirteyim.

Adsız dedi ki...

Anonymus der ki:
Sansürün olmasın.

Adsız dedi ki...

Anonim yazılar gayri meşru çocuk gibi duruyor ortalıkta. Tam Türkçesini söylersem sansür yerim.
Benim yorum anonim değil, Anonymus sahip çıkar bütün yorumlarına.

Adsız dedi ki...

Kişilere değil de söylenenlere cevap verseniz bence sorun kalmaz. Ancak site sahibinin tercihi böyleyse de rumuz kullanmamakta ısrar etmenin bir manasını göremiyorum.

K. T.