Avrupali Emeklilere Kapilari Acalim

Bundan bir yil once blogumuza yazdigimiz ilk yazilardan bir tanesi "Girisimciler Neler Yapabilir" basligini tasiyordu. Yazida Turkiye'nin Avrupali emekliler icin iklim, fiyat, ve yakinlik acisindan cok cazip firsatlar sundugunu, bu yuzden de yaslanan Avrupalilarin Florida misali Turkiye'ye gocmelerine imkan saglayacak politikalarin gelistirilmesini ve bunlara yonelik urunlerin uretilmesini onermistik. Yukaridaki linkten yaziya ulasip detaylari okuyabilirsiniz.

Vatan Gazetesinden Star Gazetesine gecen Salih Neftci de son gunlerde bu konuya deginiyor. Bu konuda iki yazi yazmis. (1, 2) Demek ki hocanin bizim siteden haberi yok. Neyse, ben de Star'a gecisini yeni farkettim zaten. Salih Neftci'nin piyasa yorumlarini cok tutmayiz, ancak bu tur dunyadaki trendlere donuk yazilarini severiz.

Bütçe Nedir    iktisat Nedir    Borsa Yorumları    Regülasyon Nedir    Türkiyede Ödenen Vergiler, Vergi Türleri

Goruyorsunuz, bos yazilar yazmiyoruz, cogu kose yazarindan daha iyi yazilar yaziyoruz, ozellikle yazi basina benden daha fazla zaman ayiran diger arkadaslar. O yuzden bize ne zaman "gel bizim gazetenin kosesinde yaz" diye teklif gelecek merak ediyorum.

2 Yorum Var.:

Adsız dedi ki...

birsey soracagim. peki teklif gelirse ve kabul ederseniz yine takma adla mi yazacaksiniz yoksa sir perdesi kalkacak mi:)

Adsız dedi ki...

""Goruyorsunuz, bos yazilar yazmiyoruz, cogu kose yazarindan daha iyi yazilar yaziyoruz, ozellikle yazi basina benden daha fazla zaman ayiran diger arkadaslar. O yuzden bize ne zaman "gel bizim gazetenin kosesinde yaz" diye teklif gelecek merak ediyorum""

bence böyle gitmesi daha güzel ama daha güzelleştirerek yoksa patronunuzun dediğini yazmak zorunda kalır ve buradaki gibi sevilmezsiniz.

emailde de yazdıgım gibi yeni ve daha profesyonel bir site ile gazete tirajlarına yaklasan bir ilgili toplumu elde edebilir ve sizde internet gazetesinin baş yazarı olursunuz. hem yazıp hem oynarsınız. hem gelecek internette...

bizde tereciye tere mi satmaya calısıyoruz ne ? :)