Nostradamus

Hurriyet "Nostradamus'a gore dunya kupasi Ispanya'nin olacak" baslikli bir haber yapmis. Oncelikle Nostradamus'a tebriklerimi iletmek istiyorum. Adam kupayi Suudi Arabistan kazanacak dese bile bence yaptigi tahmin buyuk basaridir cunku 500 yil onceden futbol diye bir oyunun icat edilecegini, dunya capinda oynanacagini ve 2006 yilinda da dunya kupasi olacagini bilmek her babayigidin harci degildir. Bravo!!!

Simdi haberin detaylarina bakalim. Nostradamus Ispanya'nin dunya kupasini kazanacagini soyle ifade etmis: "2006'nın 6. ayı sona erdiğinde İspanya Kralı, ordusuyla Alpler'i geçecek. Belcebu'nun lejyonerleri Avrupa'nın merkezindeki meydan savaşında pusu kuracaklar. Hezimet ve dağılma kötü yüreklilerin üzerine düşecek. Ve Aziz Grial, kazanan Kral ile İspanya'ya dönecek"

Menkul Kıymetler Nedir?  Faşizm nedir?  Özel Üniversiteler  Devlet Üniversiteleri  Türk Bilim Adamı

Allahallah, bu ifade bana sanki Ispanya ordulariyla Avrupayi isgal edecek, tas ustunde tas, bas ustunde bas koymayacak gibi geliyor ama Turkcem zayif herhalde!!!!

Allah sizin gibi gazetecileri davul etsin emi. Editorunuz kafasina da Nostradamus + Medyum Memis kadar tas dussun.

Ekonosturkodamus ise dunya kupasini kesinlikle ve kesinlikle Fransa'nin, Fransa olmaz ise baska bir takimin kazanacagini tahmin ediyor!!

2 Yorum Var.:

Adsız dedi ki...

ve ispanya elendi :))

Blog Sahibi dedi ki...

Hem de Fransa tarafindan!!!