Deniz Baykal Video Kaset Skandalı, Nesrin Baytok ve Kemal Kılıçdaroğlu

Nesrin Baytok ile birlikte video kaset skandalı söylentileri nedeniyle CHP başkanlığından ayrılan Deniz Baykal için Gandi Kemal Kılıçdaroğlu onursal başkanımız olsun diyerek gazını almaya kalkışmış. Deniz Baykal da “Ben geniş mutabakat istemiştim. Kılıçdaroğlu’nun adaylığı benden gizlendi, saklayarak, kaçırarak bu iş yapıldı” diyerek sitem etmiş. Deniz Baykal dönme planları yaparken Kemal Kılıçdaroğlu’nun ayak oyunlarıyla planları suya düşmüş oldu böylece. Kimlere ne çelmeler takan Baykal’ın bir kaç haftada nerelerden nerelere gelmesi ve koltuğu Gandi gibi bir bürokrata kaptırması çok ilginç bir son oldu doğrusu.

Deniz Baykal’ı koltuğundan eden görüntüleri içeren bu video kasetini görmediyseniz aşağıya koyduğumuz linkleri takip ederek bu kasete ulaşabilirsiniz (bazıları kaldırılmış olabilir o yüzden diğer yazıları kontrol etmeyi ihmal etmeyin)

Deniz Baykal’ın Görüntüleri Metacafe Videosu
Nesrin Baytok ve Deniz Baykal Video Seks Skandalı Görüntüsünü Hemen Izle
Deniz Baykal Sex Kasedi Video Izle
Deniz Baykal Skandal Kaset Izle


Videoyu bulabileceğiniz diğer yazılar şunlardır:
Deniz Baykal Nesrin Baytok Seks Görüntüleri
Deniz Baykal Kaset Skandalı Son Gelişmeler
Deniz Baykal’ın Seks Videosu Görüntüsünü Kim Toronto’dan Yükledi?
Deniz Baykal ile Seks Skandalına Adı Karışan Nesrin Baytok Kimdir?

3 Yorum Var.:

dalyanus dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
dalyanus dedi ki...

amacınız ne bilmiyorum ama takip edilebilir olmaktan giderek uzaklaşıyorsunuz

Editor dedi ki...

Amacimiz takip edilebilir olmak degil. Ekonomi konusunda blogda soylenecekler soylenmis, bir kitap piyasaya surulmus. Amacimiz artik eski dusunceleri tekrar etmek degil, kitabi mumkun oldugunca cok kisiye duyurarak okunmasini saglamaktir.

Lutfen artik bizi takip etmeyin, vaktinizi bosa harcamayin. Soyleyecek cok yeni sey kalmadi. Soyleyeceklerimizi soyledik, dusuncelerimizden kitap yaptik.

Sahi, kitabimizi almis miydiniz?