Ders Izle

MIT'nin ders notlarini iceren sayfadan sonra ucretsiz bir hizmet de Turk gencleri tarafindan kullanima acilmis. Burada cogunlukla universite sinavina hazirlik yapan ogrencilere videoya cekilmis ucretsiz dersleri internet uzerinden yayinliyorlar. Bana kalirsa bu yontem MIT'nin izledigi yontemden cok daha etkili bir yontem. Bildigim kadariyla boyle bir hizmeti ucretsiz olarak sunan bir universite yok.

Avrupa'da Center for Economic Studies isimli bir arastirma kurulusu onemli hocalarin 1-2 saatlik yaptigi sunumlari internete koymus mesela. Sayisi fazla degil ama meraklilari buradan ulasabilirler.

Bütçe Nedir    iktisat Nedir    Borsa Yorumları    Regülasyon Nedir    Türkiyede Ödenen Vergiler, Vergi Türleri

Bizim genclere geri donelim. Gencler sponsor arayip bulamadiklarindan yakinmislar. Amerika'dan milyon dolarlik teklifler geliyor ama geri ceviriyoruz demisler. Bize yollayin onlari, bizim siteyi de senede 100,000 kisi ziyaret ediyor, biz de uc kurus para kazanamiyoruz!! Biz sizin gibi idealist de degiliz, parayi kaptikmi bir siteyi kapatir digerini acariz, elimizdeki parayla da kimsesiz cocuklarin egitimine katkida bulunuruz.

Gencler, bir cozum bulursaniz bize de haber verin! (Bu arada Turkiye'de faaliyet gosteren, internet uzerinden Paypal gibi para odemeleri isini halleden bir sirket var mi? Girisimcilere duyurulur, piyasada bosluk var.)

0 Yorum Var.: