Akaryakit Boykotu

Akaryakit boykotu hakkinda gecenlerde bir yazi yazmis, bu ise onculuk edenlere "salak" demistim. Bu ifademin dogru olma olasiligini yukselten bir haberle karsilastim bugun. Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin, düzenledikleri “10 Eylül'de Akaryakıt Alma” kampanyasının 20 Temmuz'da ilan edildiğini hatırlatmis, o tarihte 95 oktan benzinin litre fiyatının 3,09 YTL olduğunu, 58 gün sonra aynı benzinin fiyatının 2,76 YTL'ye gerilediğine işaret etmis.

O tarihte Amerika'da benzinin galonu (3.6 litresi) $3.09 idi, az once depoyu $2.49'dan doldurdum. Sagolsun Ali Cetin'in onculuk ettigi eylem bizim buradaki fiyatlari da dusurdu. Ali Cetin gerizekalisina soyleyecegim tek soz var: "Baba su kampanyaya 258 gun daha devam edersek Turkiye'de benzin fiyatlari sifira iner, sagol ama devamini bekliyoruz. Ayni kampanyayi altin icin falan da yapalim".

Bütçe Nedir    iktisat Nedir    Borsa Yorumları    Regülasyon Nedir    Türkiyede Ödenen Vergiler, Vergi Türleri

Baris'in bundan 3-5 ay once dedigi gibi kampanya yapalim ve suyun kaynama noktasini 70'e indirelim, boylece muthis enerji tasarrufu yapmis oluruz. Bir gun cay icmeyelim, su kaynatmayalim, karsiligini fazlasiyla aliriz!!!

3 Yorum Var.:

Adsız dedi ki...

Sayın ECONOMIX,

Bana Akaryakıt Boykotu'nu destekleyen bir tek Marksist örgüt veya yayın organı gösterin, Sn. Veysel Aratlıoğlu gibi Internet'e veda ederim valla...

STK'da riya-pişeler ko söylesinler riyayı
Aydınlık'a gel ki ne riya var ne mürai

Saygılarımla,
Murat Aygen

Adsız dedi ki...

Murat Bey,

Marksist örgütler daha önemli işlerden fırsat bulamadıkları için boykota ilgisizkalmış olması? Kaldı ki ben ahiçbirarayışa girmeyeceğim, durduk yerde Veysel bey gibi MuratBeyi de ortadan kaybetmeyelim.

FST

Adsız dedi ki...

Sevgili FST,

Marksist partilerin "daha önemli işleri" olduğu doğrudur. Bu iş EĞİTİM'dir. Bu Aydınlık okulunun arka kapısından mezun olanlar Doğan Holding süper-prodüksiyonlarında baş rol oyuncusu oluyorlar. Bir de ön kapısı var ki oradan mezun olanların ne olduklarını var sen düşün.

Selamlar, sevgiler,
Murat