AKMGY Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hisse Yorumu, Teknik Analiz, Haberler ve Grafik

AKMGY Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hisse Yorumu, Teknik Analiz, Haberler ve Grafik başlığını taşıyan yazımızda Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (AKMGY) hakkında aradıklarınızı bulacaksınız. AKMGY ne olur diye merak edenlere bu yazıyı okumalarını tavsiye ederiz. Istanbul Menkul Kıymetler Borsasında (IMKB) işlem gören Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (AKMGY) son olarak 54,00 TL’den işlem görmüş ve ortalama günlük 1.122.719 TL hacime sahip bir hissedir.
Analiz Tarihi: 30 Nisan 2010

Hisse Bilgileri ve Şirket Profili: Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (AKMGY) Akkök, Tekfen ve İstikbal gruplarının dünya ölçeğinde bir alışveriş merkezi kurma girişimi, 18 Aralık 1993 yılında Akmerkez'in doğumuyla sonuçlandı. Kısa zamanda alışveriş ve eğlence anlayışına getirdiği yüksek standartlarla, Uluslar arası Alışveriş Konseyi ICSC 'nin de dikkatini çekerek, 1995 yılında "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi. Geniş dükkân yelpazesiyle ziyaretçilere farklı ürünler sunmayı hedefleyen Akmerkez, dünya ortalaması %85 olan mağaza kiralama yüzdesini %98'lere taşıyarak, büyük bir başarıya imza atmıştır.

Kuruluş Tarihi: 08.12.1989

Genel Merkez Adresi: Akmerkez Ticaret Merkezi E-3 Kule Kat:1 Etiler/İstanbul

Telefon: 212 282 01 70

Faaliyet Alanı: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Hisse Adedi (Sermaye): 13.700.000

Piyasa Değeri: 739.800.000 TL

Dolaşımdaki Hisse Sayısı: 6.713.000

Halka Açıklık Oranı: %49

Mali Veriler, Kar/Zarar: 7.723.141 TL

Fiyat Kazanç Oranı: 22,79

Temettü: %298 (2009)

Mali Tablolar:

Teknik Analiz:

Araştırma Raporları:

AKMGY Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hisse Yorumu, Teknik Analiz, Haberler ve Grafik başlığını taşıyan yazımızda Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (AKMGY) hakkında kısaca bilgi verdik. Bu şirket hakkındaki detaylı yorumlara “blog nedir” yazımızda belirttiğimiz şekilde blogumuza üye olarak erişebilirsiniz. Ayrıca Ekonomi Türk Kitabımızda da küçük yatırımcılara borsa ve yatırımlar hakkında önemli açıklama ve tavsiyelerde bulunuyoruz, mutlaka okuyun. Borsada yatırım ile ilgili diğer yazılarımız ise şunlardır:

AKGRT Aksigorta Hisse Senedi, Haber, Yorum, Teknik Analiz, Grafik
AKENR Yorumları, Akenerji Haberleri, Grafik ve Teknik Analiz
AKCNS Akçansa Çimento Hisse Senedi, Haber, Yorum, Teknik Analiz, Grafik

Borsa Yorumları
Borsa Tüyoları
Altın Yorumları
Borsa nedir?
Borsa nasıl oynanır
Hisse Yorumları

0 Yorum Var.: