Borsa Tüyoları

Borsa tüyoları arıyorum deyip site site dolaşanlar için bir site buldum. Sahibi bu konuda blogspot’ta yazılar yazıyor ama yazdığı yazıların bir korsan blogcu tarafından çalındığını farketmiyor galiba. Adamın kendi websitesi Google tarafından endekslenmemiş, yazılarını çalan ve üç ayrı sitede yayınlayan kişinin websitesi ise endekslenmiş ve arama sonuçlarında sadece o siteler görünüyor. Ben bu çocuğa bir iyilik yapayım ve buradan bedavaya bir link vereyim, sitesi endekslensin. Çalınan yazısını aşağıya aynen kopyalıyorum:

“Sitemiz üzerinden borsa tüyoları vermek istiyorsanız, bu konunun yorum kısmına kendi mail adresinizi girerek sizinle iletişim kurmamızı sağlayın.

Borsaya ilişkin tüyolarınızı burdan yayımlayarak yüzlerce kişiye faydalı olabilirsiniz.

Borsa tüyoları, http://borsa-tuyolari.blogspot.com/'da!”

Yazıları calan siteler ise sunlar (bunlara nofollow link verdim, yani verdigim linkin bunlara pek bir faydasi yok, dolayli da olsa desteklemiyorum bu siteleri):

www.hissesenedi.biz/borsa/borsa-tuyolari.html
www.borsaimkb.net/borsa-tuyolari.html
www.arnettatextile.com/borsa-tuyolari.html

Yazilarin calindigi icerisinde verilen baglantidan dolayi bariz.

Bu siteler borsa ve ekonomi ile ilgili bir çok siteden yazı çalmışlar ve yayınlıyorlar. Benim bloguma da bugun bir kisi bu kisilerin sitesini kullanarak ulasti (yani bizim yazilarimizi da calmis olabilirler), o yuzden gittim baktim.

Eğer sizin sitenizden de yazı çalmışlarsa yazılarınızı kaldırmaları konusunda onları ikna etmenize yardımcı olabilirim. Bunun karşılığında da sizden sadece sitemize link vermenizi bekliyorum.

Borsa tüyoları arıyorsanız bu konuda yazılmış diğer yazılarımızı okumanızı veya blogumuza üye olmanızı tavsiye ederim.
Borsa Yorumları
Altın Yorumları
Borsa nedir?
Borsa nasıl oynanır
Hisse Yorumları

Bu arada firsat gelmisken Serkan Unal'in bloguna da bir link verelim, kendisi hem blogumuza uye olmustur hem de ucretsiz yazi yazmaktadir, tesekkuru bir borc bilirim.

0 Yorum Var.: