Ercan Saatci Hapse Girsin mi?




Ercan Saatcinin toplumda kin ve nefret uyandirabilecek ifadelerde bulundugu videosu internete sizmis, youtube'a erisimi olan okuyucular yukaridan izleyebilirler videoyu. Simdi toplumun buyuk bir kesimine hakaret eden Ercan Saatci bu davranisindan dolayi hapse girmeli midir? Peki para cezasi odemeli midir?

Benim bu konudaki goruslerim acik. Ercan Saatci ne hapse girmelidir, ne de para cezasi vs. odemelidir. Siz ne dusunuyorsunuz? En iyisi bir anket yapayim.

Borsa Nasıl Oynanır  inovasyon nedir    Borsa Yorumları    Petrol Fiyatları    Bilgisayar Nedir

Not: Bu arada beim GS taraftari oldugumu biliyorsunuz, ama koftiden taraftarim pek bir fanatikligim yoktur.

5 Yorum Var.:

veterantrader dedi ki...

girmesin tabii ki ama Hurriyet'in Spor Koordinatoru olmasin; yakisik almaz..

Minozzi dedi ki...

Zilyonların kahvehanede yaptığı muhabbeti canlı yayında yapmışlar alt tarafı. Bence fazla büyütüldü.
Ha, bana kalsa böylesine fanatik bir adamı spor müdürü değil spor yazarı bile yapmam ama kayınpeder Türkiye'de türlü işler görebilen bir kurum..

syzer dedi ki...

GS taraftarları hapse girmesini ya da para cezasıalmasını değil, hürriyet'ten defolup gitmesini ve bu sektöre bir daha girmemesini istiyorlar.
Sayın Roman,sinirlenmemizin sebebi zaten yorumunuzda yazıyor,CANLI YAYIN büyütülmesi çok haklı.Daha önce Galatasaray taraftarın açtığı pankartı(''ken'' karakteri ''chun lee'' karakterine adu cat çekiyordu) pkk pankartına benzetmişti.
Sayın Ercan Saatçi;
AKILLI OL

rustukursad dedi ki...

yanlış bilinen bir şey var:bu canlı yayın değil. 2006'daki program için yapılan bir bant cekimi. bu goruntuler televizyonda asla yayınlanmadı. o odada kalacağı düşünüllen geyik muhabbeti. yasadışı bir biçimde fenerbahce tv'den sızdırıldı ve ercan saatci'nin hurriyetteki gorevine atandığı zaman internetten yayıldı.

ercan saatci'nin o gorevi hakedip haketmemesi ayrı bir konu. o konu acilacaksa en buyuk muhalifi olurum.

Çağrı Dalgıç dedi ki...

Neden Ercan Saatçi üstüne yoğunlaşıldı ki, asıl küfrü Metin Özülkü etmiş.

Bence de ceza almamalı, her küfredene ceza versek tribünde adam kalmaz.