Paranoya

"Enerji tasarrufu için dağıtılan 20 voltluk ampuller, Şırnaklıları işkillendirdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Başbakanlık tarafından hayata geçirilen 'Enerji Verimliliği' (EN-VER) projesi kapsamında Şırnak'a 96 bin 909 tasarruflu ampul gönderildi. Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü 20 voltluk tasarruflu ampulleri ilköğretim öğrencilerine 100 voltluk eski ampulleri getirme  karşılığında, değiştirmeye başladı. Ancak, 'Bunun içinde dinleme cihazı ve kamera var' söylentileri tüm şehri sardı. Dedikoduya inananlar, ampulleri ve ampul içerisine yerleştirilmiş elektrik tasarrufu sağlayan parçaları söküp kırmaya başladı. Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Süleyman Seven, ampulleri incelediğini ve bir dinlenme olayı olmadığını söyledi.

Nükleer Nedir    Yatırım Fonları    Taksi Şöförü   VOB nedir?  IMF Nedir   Borsa Tüyoları  Borsa Nedir  Zaman Nedir  Pi Sayısı Nedir"
 
Aşırı şüpheciliğin hakim olduğu bir ruhsal bozukluk. Daha ileri yaşlarda ortaya çıkar. Kişi yakınlarının onu öldürmeye çalıştıklarını ileri sürebilir. Yaşamını bu gerçek dışı düşüncelere göre düzenlemeye başlar. Gerçek dışı tehlikelerden korunmak için silah taşımaya başlayabilir. Bazı hastalar, haksızlığa uğradıkları inancıyla, sürekli dava açarak, yıllarca mahkemelere gidip gelirler. 
 
Teshisi koyan: Prof. Dr. T.C.

3 Yorum Var.:

Her Yol Roma dedi ki...

1984 ruhu yer herde. orwell'e saygılar..

zgr dedi ki...

Cahil bırakılan halk ve üstüne ayrımcıların yaydığı söylentiler yazık olmuş Enerji verimliliği (En-Ver), olmuş (En-Kay) Enerji kaybı. Böyle işlerle uğraşacaklarına halktan elektrik faturalarının tahsil etseler halk biraz zorlanır ama enerjinin değerini öğrenir.

Saygılar..

Her Yol Roma dedi ki...

http://heryolroma.blogspot.com/2009/01/kaak-elektrik.html