Kara Delik Nedir? Evde Nasil Kara Delik Olusturulur?

Bugunku iftar icin malzemeleri veriyorum: 2 paket proton, 5-6 parca miknatis, 1 adet carpistirici ve beyaz bir onluk.

Demokrasi Nedir   Küresel ısınma Nedir  Özel Üniversiteler    Bilgisayar Nedir    Teknoloji Nedir

Tarifi artik az cok herkes biliyor. Bir paket protonu carpistiricinin bir ucundan, diger paketi diger uctan yollayip carpistiricimizin kapaklarini kapatiyoruz. Protonlarimiz kisik ateste isik hizina ulasincaya kadar bekletiyoruz. Diledigimiz kivama geldiklerinde, miknatislarimizin yardimiyla cengaver olan 2 protonu secip, kafa kafaya tokusturuyoruz. En nihayetinde, beyaz onlugumuzun dugmelerini ilikleyerek olusturdugumuz kara deligin keyfini surmeye baslayabiliriz. Afiyet olsun.

2 Yorum Var.:

Keynesian006 dedi ki...

Bazi okuyucular, patrona “neden gundemdeki onemli gelismeleri gormezden geliyorsunuz?” elestirisini yoneltirken, Emre Akoz de 'Buyuk Patlama' deneyini gormezden geldigini dusundugu Turk Diyanetine ve Tubitak’a cikismis.

Oysa bu deney, Tubitak, Diyanet, Basbakanlik ve hatta pek cok kamu kurulusunun web sitesinden once Ekonomi Turk’teydi, Junior farkiyla.

Junior dedi ki...

Aslinda konuyu Turkiye'ye baglayacaktim. Ulkemizin de etrafini zit goruste iki guc sarmis durumda, ve gelecegimizin cevresinde donup duruyorlar. Onlar carpistikca olusan kara delikte de gelecege dair umutlar yitiriliyor. Devamini siz getirin isterseniz Keynesian.