En Onemli Yatirim Egitimdir

Bir okurumuz sormus:
merhaba ben tıp fakültesi1.sınıf öğrencisiyim internette takılırken şans eseri buldum sitenizi ve sizin borsa (Borsa Yorumları) ile olan yazılarınızı okudum.Benim belli bir miktar param var 300-500lira arası bunu değerlendirmek istiyorum mantık olarak herkes borsa diyor ama ben hiç borsa oynamadım borsaya nasıl girilir ve bu para yeterlimidir bana 1 yıl sonra kazancı ve kaybı neler olabilir şimdiden tşk ederim


Borsa Nasıl Oynanır  inovasyon nedir    Borsa Yorumları    Petrol Fiyatları    Standart Sapma

Cevabimiz basit. Sizin yasinizdaki insanlarin yapmasi gereken en onemli yatirim egitimdir. Paranizi kend egitiminize harcayin. Mumkunse Amerika gibi bir ulkeye kapagi atmanin yolunu bulun zira buradaki doktorlar ayda $25000 gibi rakamlar kazaniyorlar. Borsada hangi sirkete yatirsaniz size bu getiriyi getirmez.

Ikinci bir okurumuz soyle demis:
Sitenizi uzun zamandır takip ediyorum.Gerçekten ekonomi üzerine öğrendiklerimin bir çogu sizin sitenizden.Ama bu ara eski yogunlukta siteye yazılar ekleyemiyorsunuz.Herhalde kişisel yogunlugunuzdandır.Umarım en yakın zamanda site eski bol yazılı gunlerıne doner.

Bende kendi dilimin döndüğünce ekonomi üzerine birşeyler yazmaya çalışıyorum."Rakip site" olarak degerlendirme yapmak mümkün değil sadece blograzide sizin arkanızdan benim site geliyor.Malum siteme fazla ziyaretci almak, daha cabuk tanınma ve yazılarımızı daha fazla kesıme ulasması acısından istediğim bir sey ama ortalama 150 kişi ile kalıyoruz günde.

Sizden daha öncede kariyer hedefi için bir yol göstermeniz dileğinde bulunmus sitede yayınlamıstınız bu ıstedıgımı.Sizden baska bir ricamda sitemin daha cok kişiye ulasabilmesi için bloglar kısmında bir satırda bana ayırırsanız cok sevineceğim.Simdiden anlayısınız ve yardımınız için teşekkür ederim.İyi çalışmalar

Hoşçakalın,Samet
www.cafekonomi.com

Yorumumuz kisa. Evet bugunlerde cok mesguluz, hic vaktimiz yok. Orhan Karaca yazip duruyor ama, onu takip ediverin.

Son olarak bu sene Futbol konusunda ne kadar kotu bir tahminci oldugumu belirtmek istiyorum. Bizim ekonomi yazarlarini simdi daha iyi anliyorum. Verilere bakmadan iskembeden sallayip cumle aleme rezil oluyorlar diye onlarla burada az dalga gecmedim. Simdi kendim maclari seyretmeden futbol tahmini yapinca onlarin durumuna dustum. Etme bulma dunyasi iste. Allahtan Galatasaray sampiyon oldu.

4 Yorum Var.:

Kansoy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kansoy dedi ki...

"Mumkunse Amerika gibi bir ulkeye kapagi atmanin yolunu bulun zira buradaki doktorlar ayda $25000 gibi rakamlar kazaniyorlar. Borsada hangi sirkete yatirsaniz size bu getiriyi getirmez."

kapitalist ekonomix :)

(malumun ilanı)

Kadir dedi ki...

ben de burslardan 625 dolar biriktirmiştim 1999 senesinde, gittim bilgisayar aldım.ayrıca ögrenci arkadaşa derim ki hayatımda uyuyamadıgım sayılı geceler vardır o da üniversite ögrencisi iken gsdholdingin düşmesinden dolayı.şimdi ise takip bile etmiyorsun yeri geldiginde.o yüzden bence sen mezuniyet sonrası düşün borsa işini.

ulas dedi ki...

300-500 Ytl Galata Borsası gibi bir dümene yatıracağına ben haftasonu istersen sana iddaa programından 4 maç yazayım ona yatır.

346- 1
242- üst
331- alt
254- 1

iyi kazançlar...