Mehmet Simsek Gidici

Biz secimlerden once Mehmet Simsek'i destekledigimizi ama diger dangalak politikacilarin onu yasatmayacagini "Kiz Seni Yerler Yerler" baslikli yazimizda ifade etmistik. Daha secimlerin uzerinden 3 ay gecmeden Mehmet Simsek ilk imtihanini kurtlar sofrasinda (Kurtlar Sofrasi diye bir dizi olsa tutar mi acaba?) vermeye baslamis. Hurriyet'in haberine gore Mehmet Simsek IMF gozden gecirmeleri icin ek tedbir alinmasi gereklidir demis, Nazim Ekren tüm tedbirlerin bütçe hesabı içinde düşünüldüğünü, ayrıca bir ek tedbir alınmayacağını söylemis.

Mehmet Simsek dün SSK primlerindeki 5 puanlık indirim için imkânları bulunmadığını belirterek "Bu aşamada indirimi yapamayacağız" demiş. Sanayi Bakanı Zafer Çağlayan ise 5 Ekim'de yaptığı açıklamada, 1 Ocak 2008'den itibaren işveren SSK primlerinde 5 puanlık bir düşüş sağlanacağını belirtmiş.

Hosgeldin Memet! Daha bunlar baslangic. Yarin "mikro reform yapalim" dediginde Zafer abin sana mikro reformun ne demek oldugunu da gosterecektir. Ayak diretirsen populizme sapmaya baslamis Tayyip abin sana haddini bildirecektir. Neticede is "ya bu deveyi bizim istedigimiz gibi gudeceksin, ya da bu diyardan gideceksin"e dayanacaktir.

2 Yorum Var.:

Unknown dedi ki...

Zaten bu adam ingiliz vatandaşıymış da, bence bunun yerine Mehmet Aurelio bakanlığa atansa daha sağlıklı olur. Üstelik süper istiklal marşı da okuyor.

Farazi dedi ki...

5 puanlık sigorta primi indirimi yapılamayacak
Sanayi Bakanı Çağlayan'ın SSK priminde 5 puanlık indirim yapılacağını belirtmesinin ardından Şimşek, "Aralık 2008'den önce yapılmayacak" dedi..

sabah.