Asgari Ucret Ne Kadar?

Isveren'in Odedigi Rakam: 683 YTL
Calisanin Eline Gecen : 403 YTL

Halkimizin %95'inden fazlasinin asgari ucretin 403 YTL oldugunu dusundugunu soyleyebilirim. Halkimiz bilincsiz. Asgari ucret 683 YTL'dir. Tekrar soyleyelim, asgari ucret 683 YTL'dir. Nasil anlamadiniz mi? Bir daha soyleyelim, asgari ucret 683 YTL'dir. Yine anlamadiniz degil mi, aciklayalim.

Iflas Nedir  Borsa Nedir  Hisse Senedi Nedir  Risk Nedir  Libor Nedir  Ikame Etkisi Nedir

Asgari ucretle calisan vatandaslarimiz her ay 280 YTL'lik bir rakami emeklilik ve saglik haklari elde etmek, polis, asker, egitim, yargi, askeri harcamalarini vs. finanse etmek icin kullaniyor. Ayrica bu 280 YTL'nin bir kismi da findikcilara, tavukculara, ve cesitli zedelere harcaniyor. O yuzden kimse cikip da asgari ucret 403 YTL'dir demesin bana. Asgari ucret 683 YTL'dir. Asgari ucretin 683 YTL oldugunu bilmediginiz icin elinize sadece 403 YTL geciyor, devletin paranizi harvurup harman savurmasina goz yumuyorsunuz ve daha cok para harcamayi vaadeden politikacilara oy veriyorsunuz, kayitdisiyla mucadeleye kostek oluyorsunuz, emeklilik yasinin yukseltilmesine karsi cikiyorsunuz.

Asgari ucret 683 YTL'dir. Bunu ogrenemediginiz muddetce elinize gecen para asgari ucretteki artistan daha az olmaya devam edecektir.

0 Yorum Var.: