Cari Acik Icin Cozum

Hurriyetin anasayfasinda "bedava elektrik ureten bir makina" bulundugu haberini gorunce aklima acaba renkli fotokopi makinasinda Amerikan dolari basip sonra da bunu enerjiye ceviren bir makina mi bulmuslar sorusu geldi. Cari Acik icin bundan daha iyi cozum olamaz dedim, en azindan senede 25 milyar dolar tasarruf edecegiz demektir bu.

Dikkat etsinler yalniz, CIA denen bir grup varmis, her tasin altindan cikiyormus, Ortadoguyu, Turkiye'yi her yeri karistiriyormus, sakin bu adamlarin icat ettigi makinayi calmasinlar. Sonucta Amerika'nin enerji tuketimi bizim 20 katimiz.

VOB nedir?     Taksi Şöförü   A Tipi Yatırım Fonu Nedir?   Olasılık nedir?   Dışsallık Nedir

Neyse Hurriyet de buyuk bir gazetecilik ornegi gostererek bu haberi herkesten once gecmis. Ben de Reuters'den gordum zaten, hemen ardindan Bloomberg terminalimde gozume carpti. Rus ve Suudi Arabistan borsalari bir kac dakika icinde %80 oraninda deger kaybi yasadilar. Petrolun varili 25 kurustan alici bulmuyor.

Hurriyet ayrica birinci Bogaz koprusunun 20 YTL'den, ikinci Bogaz koprusunun ise 25 YTL'den Cingoz Recai tarafindan satisa sunulmasini da haber yapmis. Ekonomi bolumunde ise "faizleri dusurelim, kuru yukseltelim, cari acigi kapatmak icin boyle sifirdan enerji ureten formullere de gerek kalmaz" seklinde bir haber yapmis.

Bir de su olume care bulsalar tamam olacak!!!

0 Yorum Var.: