Emekliler ve Doktorlar

Emekliler aciklama yapmislar:

"Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TİED) Genel Başkanı Kazım Ergün, IMF’nin sağlık harcamalarını yüksek bularak, sağlıkta tasarrufa gidilmesi yönündeki dayatmaların ciddiye alınmaması gerektiğini açıkladı.

Ergün yaptığı açıklamada, herşeyden tasarruf yapılabileceğini ama sağlıktan tasarruf yapılamayacağını vurguladı. Ergün, "Bu işin kar zarar hesabı olmaz. Sağlık hizmetlerinin IMF yönlendirmeleriyle, her geçen gün paralı hizmete dönüştürülmeye çalışıldığını üzülerek görüyoruz" diye konuştu. Bu durumu hiç bir vicdanın kabul edemeyeceğini belirten Ergün, "IMF’nin ipiyle kuyuya inilmez. Siyasi tarihimiz IMF’nin ipiyle kuyuya inen ama o kuyulardan bir türlü çıkamayan siyasetçilerle dolu. O kuyulara inenler hala kuyularda bekliyor" dedi."

Ben bu sozun uzerine yorum yapmayacagim ama alakasiz bir konu ile ilgili bir istatistik vermek istiyorum. Doktora gidip ameliyat olan akciger kanseri hastalarinin %56'si hayatini kaybediyormus. Goruyorsunuz doktorlarin ipiyle kuyuya inenlerin sonunu, yarisindan fazlasi sizlere omur. O yuzden kesinlikle ve kesinlikle doktorlardan uzak durun, vicdaninizin soyledigi sekilde yasayin. Kemoterapi gibi sac doken, mide bulandiran bir tedaviyi hic bir vicdan kabul etmez, etmemeli. Kahrolsun doktorlar.

Fraktallar
Fraktal nedir?

0 Yorum Var.: