TechGunluk Sitesinden Destek

Blogumuzu takip edenlerden TechGunluk sitesi de bize destek olmak icin bir yazi yazmis ve sozleri soyluyor:

"Simdi yakalanmis bir hirsiz var , adi Orhan Yasar Celik(ama oyle bir hirsiz ki kendisi Teknoloji namina birsey biliyormus gibi hava atarak sark kurnazligi yapan ama aslinda hicbirsey bilmeyen buyuk bir ihtimalle Internet Kafelerde buyumus ve Entellektuel anlamda cok sey beklemememiz gereken bir kisi).


Bu adam onlarca site kurmus farkli konularda , ardindan , content discovery amacli RSS atom ‘ lari sitemap’e guzelce iliskilendirmis, ve sitesinde 25000 tane yazi bulundurmakta! Her bir soyguncu sitesi onlarca farkli siteden veri cekiyor yani belki farkinda bile olmayan cok kurban var. Ama mevzu su  insanlarin emeklerini calip utanmadan tehdit eden bir adam var toplumumuzda!" 

Manipülasyon Nedir   Küresel ısınma Karikatürleri  Türk Bilim Adamı  Liderlik Nedir?    Türkiyede Ödenen Vergiler, Vergi Türleri  Enformasyon Nedir    Slogan Nedir    Enflasyon Nedir    Nükleer Santraller  Devlet Nedir

Kendilerine desteklerinden oturu tesekkur ediyoruz, siz de benzer bir davranis icerisine girip varsa kendi blogunuzdan bu durumu okuyuculariniza bildirirseniz minnettar olurum. (Bu arada sizin blogunuzdan da yazi calinmis mi diye de kontrol etmeyi ihmal etmeyin :))

Guncelleme: Ozkan kardesimiz de blogundan bize bir destek yazisi yollamis, sagolsun. T'Pol de su yaziyi yazarak destek vermis ki, onun da yazilari calinmis zaten.

4 Yorum Var.:

Özkan D. dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Özkan D. dedi ki...

hocam biz de yazdık o halde elimizden geldiğince,
destekliyoruz.

aman Allahından bulsun demediğiniz uğraştığınız için tebrikler ve teşekkürler.

T'Pol dedi ki...

Ben de yazdım ve tüm yazılarına link verdim. Ayıp ya, hiç utanması yok demek ki...

Peter Naumovski dedi ki...

futbolname.com, riffual.com, 62ytl.com, cochimetl.blogspot.com. Bunlar yazdığım bloglar ve bloglar bence günümüz basınına alternatif olarak gelişmesi gereken özgün ve bağımsız araçlar. Bu bloglardaki yazıları arama mtorou optimizasyonu ve biraz daha fazla gelir elde etme adına çalmak ise en çok ayıpladığım olaylardan biri. Bu tür olaylar internetin en sağlam bilgi kaynaklarından olan blogları da adeta çöplük haline getiriyor ve adeta "spam" bloglar ortaya çıkıyor. olayın bir de farklı bir boyutu var. onu da buradan paylaşayım:
http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/12/oltadaki-balklar.html