Cesetizleri Sitesi De Orhan Celik'in Kurbanlari Arasina Katilmis

Orhan Yasar Celik kardesimin bundan sonraki hamlesini bekleyeduralim, internetten kurbanlarina ulasmaya devam ediyoruz. Orhan Cesetizleri sitesinden de onlarca yaziyi izinsiz asirmis, Cesetizleri de su satirlari yazmis:

Orhan bu köydeymiş ya, valla o da aynen benim gibi öğretmenlik yapıyormuş bu akreplerin içinde.. Telefonun çekmediğini falan da yazmış ay ay ay..

Manipülasyon Nedir   Küresel ısınma Karikatürleri  Türk Bilim Adamı  Liderlik Nedir?    Türkiyede Ödenen Vergiler, Vergi Türleri  Enformasyon Nedir    Slogan Nedir    Enflasyon Nedir    Nükleer Santraller  Devlet Nedir

Canım sıkkındı zaten sıradanlığın dayanılmaz hafifliğine tutunarak yorum yazayım dedim, böyle yazısı çalınan arkadaşlar hep saydırıyorlardı ya acayip kıskanıyordum neyse işte gittim döktüm içimi. Canı sıkılan bu yola başvurabilir güzel oluyor.
Sitesinden baska yazi calinanlar yorumlar kisminda belirtsinler, mahkemeye gittigimiz zaman ortak hareket edebiliriz. Biz buna ekonomide pozitif dissallik diyoruz. Orhan'in yaptigina ise "free rider" yani belescilik diyenler olsa da ben dupeduz ahlaksizlik yani "moral hazard" diyorum.

4 Yorum Var.:

tekeli71 dedi ki...

BEN BU OLANLARI İNTERNET BANKACILIĞINDA YAPILAN SOYGUNLARA BENZETİYORUM.

SOYGUNCULAR (HIRSIZLAR) NE DİYOR? BANKA'NIN GÜVENLİK ÖNLEMİ YOKTU,BİZDE RAHATLIKLA HESAPLARI BOŞALTTIK.
PEKİİİ YETERİNCE GÜVENLİK ÖNLEMİ YOK DİYE HIRSIZLIK YAPILIR MI,SUÇ İŞLENİR Mİ,BİRİNİN EMEĞİ.HAKKI ÇALINIR MI?
YÜCE ALLAH NE DEMİŞ: BU KURAN'I KERİM DE VAR.

"KUL HAKKI İLE KARŞIMA GELME"DEMİŞ.

BU İŞ DAHA FAZLA UZATMADAN BU HIRSIZLIĞI YAPAN VEYA YARDIM EDENLER SAYIN EKONOMİX'DEN ÖZÜR DİLEYİP,BİR AN ÖNCE TEGV'E BAĞIŞ YAPSIN.

YOK ÖYLE BEDAVADAN YAZILARI ÇALMAK....

cesetizleri dedi ki...

200-300 arası yazımı buldum bahsedilen sitede ki sanırım tamamını aldı, almaya da devam ediyor.
Hiçbir şey değil ama ailemden bahsettiğim yazılarımı alması beni delirtti.
İnternet üzerinden müracaat edilecek bilumum yere, gerekli bilgilendirmeyi yaptım, yaptırdım. İzleyip göreceğiz.
Hukuki kısım da şu an konuşuluyor. Vatandaş, yazıları kaldırmayacağını söylemiş ona göre devam edeceğiz yani bunlara. İsmini kullanarak bilgisayar alanında kariyer yapmasını çok rahat engelleyeceğimi biliyorum, ve bunu şu an zevkle yapıyorum..

Özkan D. dedi ki...

ekonomix hocam ne de olsa rss ile tek kelimesine dokunmadan alıyor
her yazının sonuna ekonomix tarafından yazılmış orhan bilmem ne tarafından çalınmıştır yazın.
hırlıyı hırsızı bilsin millet.

protesto dedi ki...

Orhan Celik tarafindan olmasa da bizim de yazilarimiz bircok farkli site tarafindan kopyalaniyor. Ben genelde site sahibine ulasip yaziyi kaldirmasini istiyorum. Kaldirmazsa varsa Adsense hesabina sikayet ediyorum ve google'a kopya icerik bildirimi yapiyorum.

Diger yapabileceginiz birsey de her yazinizin basina veya sonunda "bu yazi ekonomiturk'te yayinlanmistir" gibi bir ibare koymak. Bu sayede rss ile otomatik cekildiginde asil kaynaga verilen linkler de otomatik olarak cikacaktir. Ornegini bizim sitemizde gorebilirsiniz.

Isin tek sevindirici tarafi google'in her zaman yazinin ilk yayinlandigi kaynaga siralamada oncelik veriyor olmasi...

tuketicifinansman.net