Turkiye'nin En iyi Vergi Mükellefi Kimdir

Turkiye'nin en iyi ve en cok vergi veren vergi mükellefi kimdir diye merak ediyorsaniz diyecegim bir sey yok ama aylardır dikkatimi çekmekte olan birşey var:

Hürriyet Gazetesi'nin Ekonomi sayfasına girin. Sağ üst tarafta Özel Röportajlar köşesini onun altında birkaç haberi ve daha sonra da maddeler halinde sıralanmış bazı haber başlıklarını göreceksiniz. Bu haber başlıklarından biri "Aydın Doğan bizim için iyi bir vergi mükellefi" başlığıdır ve her gün değişmeyen tek haber budur. İlk yayın tarihi 16 Nisan 2009 olan bu başlık ve haber o günden beri aynen olduğu yerde durmaktadır. Adeta bilinç altınıza işlemesi hedeflenmekte ve ısrarla eski bir haber olduğu halde her gün yeni haberlerin başlıklarıyla birlikte verilmektedir.

Kapitalizm Kapitalist nedir  Faşizm nedir?  Fraktal Nedir  Kırmızı Başlıklı Kızın Hikayesi  Çernobil Faciası

Hükümeti pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim. Aydın Doğan da babamın oğlu değil. Yani bu hükümet ve Aydın Doğan çekişmesi konusunda taraf değilim. Hürriyet Gazetesi'nin Internet versiyonunu yöneten kişinin işgüzarlığı mıdır, daha büyük bir yerden gelen bir emrin eseri midir bilmem ama haber orada tek değişmeyen haber olarak durup duruyor...

4 Yorum Var.:

Unknown dedi ki...

Hürriyet Gazetesi artık miadını doldurmuştur bana göre. Hep milleti taraf olmakla suçluyorlar hem de kendileri taraf. Gazeteden farklı olarak internet siteleri ise tek kelimeyle rezil. Güya Türkiye'nin en çok tıklanan haber sitesi. Eğer öyleyse vay bizim milletin haline. Söz konusu sitede haber değil, ünlülerin hayatlarından başka bişey bulmak çok zor. Olanlar da bir iki cümle resmen. Artık nyt, washington post gibi sitelere girdiğimde imrenmeye başladım dizaynlarına ve haber içeriklerine. çıplak resimlerin yeri bu siteler olmamalı bence. İsteyen bu ihtiyaçların ıtatmin için gidecekleri yerleri biliyorlardır muhakkak. Bu yüzden ben bu siteyi boykota çağırıyorum ve ntvmsnbc.com'u öneriyorum.

Minozzi dedi ki...

Kâr amaçlı çalışan holdingin kâr amaçlı çalışan gazetesinde böyle bir haber görmeye şaşırmalı mıyız?
_

Hükümet vs. A.Doğan meselesine gelince, AKP'nin seçimi kazanmasında ve Tayyip'in milletvekili olabilmesinde Doğan medyasının büyük payı vardır. Birkaç yıl önce POAŞ'a kesilen vergi cezasının büyük bölümünün affedilmesini sağlamıştır bu ilişki.

Pasha dedi ki...

O haberi hic gormedim. Demekki 16 Nisan'dan once birakmisim Hurriyet okumayi. Isyerinde okumam mumkun degil zaten. Etrafta gorenler ne der. Turkce de anlamazlar zaten. Bu bir haber gazetesi desem de inanmazlar ki. Sirketten porno sitelerine girmek yasak demezler mi adama.

Hüseyin MEÇO dedi ki...

bende bu siteyi takip edenlere başka bir konuyu müsadeniz ile tavsiye etmek istiyorum.
düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim hani.
google dan içimdeki doğa.serdar kılıç.içinizdeki doğayı keşfedin.hememen sekiz saat tutuyor.bölümler.
iyi seyirler.
bütün meseleler dışarı.hoşbulduk doğa.