Birkaç soru

Barış'ın yazısında yapılan iki yorum kaldırılmış. Belli ki blogda yer alması uygun görülmemiş ama bu yazıya yorum yapılması da engellenmiş.

Kavga etmeden de tartışmak mümkün değil mi?

Benim yapmak istediğim yorum mesela şuydu: "Dağda adam öldürmek" diye bir şeyden bahsederek askerler eleştiriliyor. "O adamlar dağda ne arıyor pekiyi? Terörist değil mi onlar? Sonuçta Kürtler parlamentoda temsil ediliyor ve seslerini demokratik olarak duyurabiliyorlar öyle değil mi?" diyebilmek istiyorum. Bu "sakıncalı" bir yorum mu?

Borsa Nasıl Oynanır  inovasyon nedir    Borsa Yorumları    Petrol Fiyatları    Bilgisayar Nedir

Bir de bu yazıyı yazan adam karısının başından aşağı dışkı dökmüş birisi. Sözlerini ne kadar ciddiye almak gerek bilmem?

19 Yorum Var.:

veterantrader dedi ki...

bu nisanyan'in ataturk dusmani ve kurtulus savasini asagilayan bir yazisinin linkini koymustum; yorumumu kaldiran buyuk olasilikla ekonomixtir, beni cok hayal kirikligina ugratti kendisi; bu yorumlari kaldirarak rengini de belli etmistir; ben kendisini adam zannediyordum; seni de kaybettik demek ki ekonomix kardesim; sana hayatta basarilar dilerim..

Çağrı Dalgıç dedi ki...

Valla ben de yorum yapmıştım özeti de şuydu.

"Nedeni ne olursa olsun, eğer bir vatandaş eline silah alıp dağa çıkıyorsa hatta adam öldürüyorsa haksızdır" eğer demokrasiden bahsediyorsak...

hostrans dedi ki...

Tpol hanım
Blogdaki tek erkek sizmişsiniz meğer.Hayır bazılarıyla kavga etmeden olmaz.izleyin...

Yazı olarak başkasının yazısını koy,sonra da yorumları kaldır-muhtemelen Sevan a yorum gönderin demek istiyor.Ben Sevanı nerede bulacağımı biliyorum.Ama buna gerek yok.Kini içerisinde boğulacak bir gün O da.

Ekonomix in bu Baris a ne minnet borcu var bilmiyorum.Ama bildiğim bir şey varsa bir konuda uzman olmanın her konuda izan sahibi olmayı gerektirmediği.Bu ülkede hiç dümur olmamış biri olarak Ekonomix e bir çift öğüt.Bu halk Peygamberine ve Atasına küfredenleri hiç sevmez...Günün birinde Nobel alabilirsin ama sonun Orhan Pamuk gibi haymatlosluktur.

Herkesin bildiği ve hatta hemfikir olduğu şeyleri yazına yazarsın.Yani aşikarı ifşa,malum u ilan edersin.Bu arada Atatürk e dolaylı yoldan laf çakarsın.Yorumları kaldırır ve engellersin.Daha sonra liberal ve demokrat olduğunu ilan edersin.Oh ne güzel iş.Allah sizin gibi demokrat maskeli liberal faşistlerden korusun bizi.Eleştirdiğiniz Türkiye sizlerin söz sahibi olduğu bir yerden bin kere daha evladır.

tersaci dedi ki...

yorumlari ekonomix degil ben kaldirdim, kisitlamayi da ben koydum. karisiklik olmasin. diger sorulari cevaplamak hem gereksiz, hem zamanim yok. cok merak eden kullanim kosullarina muracaat etsin.
baris

hostrans dedi ki...

Bak seeen...Atatürk ve Cumhuriyet aleyhinde yazıları bulup yapıştırmak için her daim zamanın var ama..

syzer dedi ki...

''Bir de bu yazıyı yazan adam karısının başından aşağı dışkı dökmüş birisi. Sözlerini ne kadar ciddiye almak gerek bilmem?''
keşke bu yönden tanınmasaydı.Mesela yazdığı Türkçe sözlük şu ana kadarki en kapsamlı sözlüktür.Onun fikirlerine kesinlikle katılmıyorum ama sadece bu yönüyle tanınması ilginç.

syzer dedi ki...

ek olarak ''23 Ocak 2007’de Hrant Dink’in cenazesi Cumhuriyet tarihinin manipüle edilmemiş en büyük kitle gösterisine dönüştüğünde kirişler çatlamaya başlamıştı.'' denmiş. İlk gösteri uğur mumcu suikastinden sonra yapılan gösteriler ya da ''Türkiye için 1 dakika karanlık'' olmasın?Ah tabi zeka küpümüzün işi yoğun,cevap veremez.

Hüseyin MEÇO dedi ki...

günümüzde ekonomi herşeyi yok sayıyor.

herkesin bayramını kutlarım.

saygılarımla.

Unknown dedi ki...

Tpol demişki ''Bir de bu yazıyı yazan adam karısının başından aşağı dışkı dökmüş birisi. Sözlerini ne kadar ciddiye almak gerek bilmem?''
Bu öngörme şöyle çoğaltılabilir. Sokrates homonun biriydi ne kadar ciddiye alınabilirki, Dali kaçığın biriydi resileri ne kadar ciddiye alınabilirki? hemingway intihar etmiş hayatı çözememiş birinin romanları ne kadar ciddiye alınabilirki. Hitler soykırımcının biriydi Kavgam kitabı ne kadar ciddiye alınabilirki*?

veterantrader dedi ki...

demokratik arkadas baris silmis bizim yorumlari demek ki; bana gore ciddiye alinmayacak; copy paste tarzi biri oldugu ortaya cikti. ekononomix'e ozurler; ekonomix sevgim hala devam ediyor. ekonomix'in ozellikle ekon/finans egitimi phd konusunda yazdiklari bircoklari icin aydinlatici ve yol gosterici.

kurmay dedi ki...

Barış kendini Tanrı, gönderdiği yazıları kutsal metinler,bizi de kulları sanıyor herhalde...

In short, Barış senin dötün kalkmış...Dikkat et..

Emrah Korhan dedi ki...

Sayın kurmay çok güzel yazmışsınız.

Biz bu enjoy the capitalism nickli şahıstan konuştukça kendini birşey zannediyor.

Barış'ın ne denli üç kağıtçı denyonun biri olduğunu ben bilirim.

Ekonomix sag sola anket yapıp blogun kalitesinin arttırmaktan çok kalitesizlik bataklıgının merkezinde bulunan barışı blogdan kovarsa blogun kalitesi artacaktır.

Zira bu denyo kendini bir b.. zannetmeye devam eder..

Dane dedi ki...

Hic gulesim yoktu ya.Ilahi surahiler.Ne demis Nisanyan
"23 Ocak 2007’de Hrant Dink’in cenazesi Cumhuriyet tarihinin manipüle edilmemiş en büyük kitle gösterisine dönüştüğünde kirişler çatlamaya başlamıştı."
Ve syzer de demis ki "İlk gösteri uğur mumcu suikastinden sonra yapılan gösteriler ya da ''Türkiye için 1 dakika karanlık'' olmasın?Ah tabi zeka küpümüzün işi yoğun,cevap veremez."
El insaf ya Ugur Mumcu'nun katli ardindan Turkiye Iran olmayacak diye milletin sokaga dokulmesi gelmis gecmis en basarili psikolojik operasyondur belki de ya.Adamlar bir tasla kus katliami yaptilar hem de milletin gozunun icine baka baka.Itiraz edecekler once olay yerini birisinin deliller toplanmadan supurge ile supurdugu fotografi hatirlasinlar. Bir dakika aydinligin tezgahinda ona fasi fiso diyenlerin altinin oyuldugunu gormemek,bugun kamyonzedelerin Ergenekon baglantilarini ic edenleri unutmak nasil bir nisyandir acaba?
Milletin yeni halaskârlığına soyunmuş Büyükanıt Paşa 27 Nisan 2007’de muhtırasını verip “ne diyor bu adamlar yahu?” tepkisiyle karşılaştığında sistemin iç organlarının iflas ettiği anlaşıldı.

15 Ekim 2008’de Başbuğ Paşa 90 seneden beri kanıksadığımız malûm tehdit-hakaret nutuklarından birini atıp ertesi gün Taraf gazetesinde “Önce İndir o Elini” cevabını aldığında çatırtı kulakları sağır eden bir hal aldi;demis Nisanyan.Var mi itirazi olan buna?Hangi GKB sivil iktidara had bildirmeye calisti da boyle zilgit yedi,hangi GKB na indir parmagini dendi.Daha da onemli bunca dayatmaya kim kirmizi karti gosterip bence gercekten pek cok acidan sersefil bir performans gosteren AKP'yi %40 kusure tasidi.

Yoksa itiraziniz bakanligin ceset kokulu koridorlarimi.Aciyin ya bari bu millete.Hicbirseyden cekmedi bu burokratlardan cektigi kadar bu millet.Onun kaymakamindan,mudurunden, bashekiminden bekcisinden,hocasinda.Biz de butun burokrasi bastan asagiya halka eziyet icin vardi Ozal diye biri cikana kadar kim bilirdi devletin aslinda hzimet icin var oldugunu.
Geleim acilim meselerine.Tek tek saymayalim.Hangisi yanlis,Osmanli akilli olsaydi bu kadar kayipla cikmazdi elbette ciahn harbinden hatta belki de hic girmezdi..Tutup Jon Turkler hayaller icinde ucmasaydi ,Sam’da Arap alimler duzunelerle asilmasaydi,adaletle hukemtseydi asirlarca yaptigi gibi atalarinin Osmanli’nin son yillarinin hukumdarlari koca imparatorluktan elimize bir avuc toprak kalmazdi.
Neyse gercek acidir dahasi ACITIR.Bundan daha kotu duruma dusmemek icin nerede hata yapildi diye bakam lazim.Son terrorist etkisiz hale getirilene kadar bundan sonar yenilerinin cikmamasi icin cikanlari da sag salim indirmek icin ugrasacagiz demek lazim.Birbirimize masallar degil gercekelri anlatmamiz lazim.Korkmayin sizden baska bu milleti bolecek kudrette olan yok.

Ne demis bir vaktiyle.
Eski hal muhal,ya yeni hal ya izmihlal.

PS:Nisanyan yanilacaksa illa Kurt’lerin bundan sonar ayrilik atesinden kurtulamayacaklarini dusundugu icin yaniliyor olabilir.O veba degil belki bir sitma nobetidir ve ilacini alinca gecer ve belki de bir daha da bunyeye sirayet etmez.

hostrans dedi ki...

Hoşgeldin Cuneyt NEOSEIL..

syzer dedi ki...

sayın cüneyt;
''El insaf ya Ugur Mumcu'nun katli ardindan Turkiye Iran olmayacak diye milletin sokaga dokulmesi gelmis gecmis en basarili psikolojik operasyondur belki de ya.Adamlar bir tasla kus katliami yaptilar hem de milletin gozunun icine baka baka.Itiraz edecekler once olay yerini birisinin deliller toplanmadan supurge ile supurdugu fotografi hatirlasinlar. Bir dakika aydinligin tezgahinda ona fasi fiso diyenlerin altinin oyuldugunu gormemek,bugun kamyonzedelerin Ergenekon baglantilarini ic edenleri unutmak nasil bir nisyandir acaba?'' demişsiniz
siz takılmaya devam edin

Unknown dedi ki...

"Bir de bu yazıyı yazan adam karısının başından aşağı dışkı dökmüş birisi. Sözlerini ne kadar ciddiye almak gerek bilmem?"

Bu blogda okuduğum en talihsiz ifade bu sanırım. Manasız bir kıyas olmuş.

by-elestirmen dedi ki...

1-Kendin iki kelam edecek kabiliyet ya da cesareti göstereme
2-Onun yerine aynı fikirdaşlardan kopyalama yazı yayınla
3-Eleştirel yorum olursa engelle
4-Yalakalık yapan olursa baştacı yap
5-Aykırı olmayı demokratlık ya da liberallik diye kakalamaya çalış
6-Soruları cevaplamamak için de zamanım yok diye mazeret beyan et. Sanki holding sahibi de zamanı yok.Sen değil misin isminin üzerine tıklayınca boş gezenin boş kalfasıyım diye kendini tanıtan vatandaş.

Bu copy saçmalığa bu kadar yorum fazla ama tahammülün de bir sınırı var.Ekonomixin tahminleri T'Pol Hanımın yazıları hatrına mekana gelip gidenlerin sabrı mı test ediliyor anlamak mümkün değil.

Kilit yorumu hostrans yapmış.Minnet borcu blogun erezyonuna daha ne kadar dayanabilecek göreceğiz.

Dane dedi ki...

Neo-Ittihatci olmaktansa o dediginden olmayi tercih ederim.
Anti-Postal Yalayici Dragut

hostrans dedi ki...

Dur Cuneyt ya hemen kızma...Buraya takılan SEIL nickli vatandaşa uslubun çok benziyor da o bakımdan NEOSEIL.

Cumlelerinin birini okuyabilmek onbeş dakikama mal olduğu için sabredip de yorum yazamadım.Kusura bakma.