Siyasi Karikatürler: Melih Gokcek ve Obama

Obama ile Gokcek arasinda gecen siyasi karikatürler cinsinden geyik konusmalar "Obama'yi sasirtan tek Turk" mealindeki basliklarla medyamizda yer aliyor. Birincisi Obama Turk halkinin tamamini tanisa saskinliktan dibi duser herhalde. Mesela alin adami Kirkpinar gureslerine goturun, yagli yagli adamlarin birbirinin uzerine cikip ellerini donlarindan iceri sokup "guresmelerini" gorunce kesin "Amerika'da biz buna gay porn" cevabini verir size.

Tutumluluk  Inovasyon örnekleri  Türev Konu Anlatımı  EFT Nedir  Olasılık nedir    Ekonomi Nedir  Hisse Yorumları  Bilinçli Tüketici

Ikincisi ise Melih Gokcek harbiden yontulmamis kalas olabilir ama adam hic 61 yasinda gostermiyor. Ucuncusu secmenleri adami seviyorlar, Murat Karayalcin gibi Ciller'e usaklik yapan birini secmektense Gokcek gibi birisini secmeyi tercih ediyorlar. AKP bence kotu bir parti ama ne demisler "korlerin arasinda tek gozlu kral olur".

1 Yorum Var.:

Cuneyt Kazokoglu dedi ki...

benim bildigim bizim oralarda "koyun olmayan yerde keciye abdurrahman celebi derler" diye bir laf var. Körlerle tek gözlüleri konu alanlar almanca, ingilizce laflar. biraz "chicken translate" olmus :)