Tayip Erbogan'in Gunlugu

Ekonomi Turk bir ilke daha imza atarak Tayip Erbogan'in gunlugunu ele gecirdi. Iste o gunluge bugun yazilan yazi:

Sevgili Gunluk,

Bugun yine cok stresli gecti. O Aydin duzenbazinin carkina tukurecegim, herifle bu global kriz ortaminda it dalasina girdik, girmez olaydik. Amerikan ekonomisi batiyor, bizim ugrastigimiz seylere bak. Ramazan ramazan kufur ettirecekler adama. Neyse ki bugun vatandasin kaygilarini yatistirmak icin "
krizi en az etkiyle atlatiriz, firsata bile donusturebiliriz" seklinde bir aciklama yaptim da piyasalar biraz yatisti (ya da bana oyle geliyor). Bu kriz Turkiye'ye de sicrarsa boku yedik, ne yapacagimi bilemiyorum. Mehmet veletini de bir halt biliyor diye isin basina getirdik, herif laf yapmaktan baska bir ise yaramiyor. Keske Fatih Tersim'i goreve getirseydim, hem daha az para verirdik herife, hem de herifin balindan son dakikada Avrupa Birligine bile girerdik.


Borsa Nasıl Oynanır  inovasyon nedir    Borsa Yorumları    Petrol Fiyatları    Standart Sapma

Kriz gercekten urkutuyor beni ama belli etmemeye calisiyorum. Paralari dolara cevirsem diyorum ama o da saglam ayakkabi degil, avro desen Avrupa bizden beter durumda. Ben en iyisi altin alayim.

Su Deniz Feneri meselesini de birinin ustune yikamadik gitti, bizim gerizekalilar da sosyal demoktratlar gibi, yakalanmadan yolsuzluk yapmasini beceremiyorlar. Neyse, bunlar tecrube olur, bundan sonra yakalanmadan mali gotururuz.

Su kuresel krizden tirsmasam DYHOL hisselerinden alacagim, niyeyse cok ucuzladilar. Pozisyonu yaptiktan sonra da Aydin'la baris yapiyormus ayaklarina yatip, yuksekten satacagim. Ne demistim, krizi firsata cevirebiliriz. Bundan iyi firsat mi olur?

Uyari: Bu yazida kullanilan isimler sahtedir, gercek hayattaki isimlerle olan benzerlikler tesaduften ibarettir.

2 Yorum Var.:

Unknown dedi ki...

Adama sevabına bir blog açıverin bari. Bu arada yazıdan bir bölüm:

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, en son Gaziantep’te 10 kilo bulgur dağıtımında yaşanan yardım izdihamları için, "10 kilo bulgur, pirinç için kuyruğa girmek vatandaşımızın oradaki haleti ruhiyesinin, atmosferinin gereğidir" dedi.

Unknown dedi ki...

Ha unutmadan, bir de özelleştirmede yeni bir yöntem geliştirilmiş:

Halkbank özelleştirmesiyle ilgili önceliklerimiz var, piyasaları koklayacağız.İstiyoruz ki en ideal rakamlara ulaşabilecek şekilde bunu yapalım.

Özel eğitimli köpeklerden de yararlanılabilir bu noktada.