Deniz Baykal Youtube Seks Videosu Arayanlar, Skandal Kaset veya Video Izle Diye Soranlar

Youtube'da Deniz Baykal seks videosu arayanlar, skandal kaset veya video izle diye sorgulama yapanlarin sayisinda bugun patlama yasiyoruz. Mayis ayinda Deniz Baykal video skandali patlak verdiginde sitemiz bir hafta icerisinde bir yilda gelenden daha fazla ziyaretci cekmisti. Bugun ziyaretci istatistiklerine baktim, tekrar bir patlama yasamisiz. Oncelikle bu skandalla ilgili daha once yazdigimiz yazilarin bir kismina link vereyim, daha sonra diyecegimi diyecegim:

Deniz Baykal’ı istifaya sürükleyen sex olduğu iddia edilen ama olmayan görüntüleri içeren bu sahte video kasetini görmediyseniz aşağıya koyduğumuz linkleri takip ederek bu kasete ulaşabilirsiniz (linklerin çoğu kaldırıldı, o yüzden diğer yazılardaki bağlantıları kontrol etmeyi ihmal etmeyin)

Nesrin Baytok ve Deniz Baykal Video Seks Skandalı Görüntüsünü Hemen Izle
Deniz Baykal’ın Görüntüleri Metacafe Videosu
Deniz Baykal Skandal Kaset Izle
Deniz Baykal Sex Kasedi Video Izle
Deniz Baykal Youtube Video Goruntuleri


Videoyu bulabileceğiniz diğer yazılar şunlardır:
Deniz Baykal Kaset Skandalı Son Gelişmeler
Deniz Baykal Nesrin Baytok Seks Görüntüleri
Deniz Baykal ile Seks Skandalına Adı Karışan Nesrin Baytok Kimdir?
Deniz Baykal’ın Seks Videosu Görüntüsünü Kim Toronto’dan Yükledi?

Deniz Baykal seks skandali hakkinda yazdigimiz yazilardan kazandigimiz para astronomik ucret veren uyelere ozel blogumuzdan kazandigimiz paradan daha fazla oldu. Turk insaninin aklinin nelere calistigini, nelere ilgi gosterdigini gosteren ilginc bir deney oldu benim icin bu. Bu yazilardan kazandigimiz para ile de Amerikan devletine vergi vermek yerine yatirim yapalim dedik ve insider trading blogu olan Insider Monkey'i actik. O yuzden Deniz Baykal seks skandali youtube videosu basligi tasiyan yazilar okumanizin karsiligi olarak sizlere Insider Monkey gibi kaliteli bir blogu sundugumuzu belirtmek isterim.

1 Yorum Var.:

Oguz Erkol dedi ki...

black hat search engine optimization taktiğiyle fark yaratmak bu olsa gerek. internetteki bloglar alışılmış basmakalıp basına karşı alternatif yaratmak ve bu şekilde insanları aydınlatmak için varlar. bu işi layıkıyla yapıyorsunuz, gün geçtikçe sevgim artıyor bloga karşı.