Efsanevi Yatirimci Jim Rogers

Soros'un bir zamanlar ortagi olan Jim Rogers Bloomberg HT haber kanali ile bir soylesi yapmis. Su Yigit Bulut yaman adam dogrusu, ekonomiden vs. falan anlamiyor ama Bloomberg ile ortakliga gidilerek boyle bir kanal ortaya cikmasinda payi varsa kendisini tebrik ederim dogrusu.

Turk insani yatirim yapmaktan anlamaz, yatirim yapmayi bilen adamdan da anlamaz.BloombergHT soylesiyle ilgili videolari sitesine koymamis, kaydetmemisler dahi. Ingilizce transcriptleri de yok soylesinin, o yuzden sadece gazeteye konan habere bakarak yorum yapabiliyoruz. Gazeteye de konan haberin altina arkadasin bir tanesi Rogers'in papyonuyla ilgili yorum birakmis. Muhtemelen haberde kendi dikkatini en cok papyon cekmistir.

Insider Monkey hemen ise sarilarak bu haberi de dunku Bill Ackman haberi gibi ingilizceye cevirdi ve birazdan isbirligi yaptigi diger sitelerle paylasmaya baslayacak. Amerika bugun de Haberturk'u konusuyor olacak. Jim Rogers'in soylesisiyle ilgili olarak ne yazdigimizi merak ediyorsaniz Jim Rogers Forecasts A Lost Decade For America and A Weaker US Dollar baslikli yaziyi okumanizi tavsiye ederim. Haberturk'te yeralan haberin linkine de ayni yazidan ulasabilirsiniz.

0 Yorum Var.: