Arama Motoru (Google) Optimizasyonu

Blog yazan herkesin arama motoru optimizasyonu konusundan birazcik anlamasi gerekiyor ki Google kullanarak interneti tarayan habersiz kisiler de yazilan yazilara ulasabilsinler. Bu konuda giris niteliginde olan ve Google Aramalarında ilk Sırada veya Sayfada Çıkacak Yazı Nasıl Yazılır? basligini tasiyan bir yaziyi gecenlerde yazmistik. Bu yazi uzerine entelektuel.com da ilk sayfada cikacak yazi nasil yazilir baslikli bir yazi yazarak eklemeler yapmislar.

Ote taraftan yazi icerisinde ornek olarak verdigimiz Ters Aci blogu da tavsiyelerimize kulak vermis ve yazisinin basligini Cumhuriyet Donemi Ekonomisi olarak yenilemis. Tabii yazi ilk olarak baska bir baslikla yayinlandigi icin linkin icerisinde hala eski baslik geciyor, yine de bu hali bir onceki halinden daha iyi.

Ucuncu olarak blogumuzun diger bir eski yazari T'Pol ise yazmak konusunda motivasyonunu kaybetmis, kendisi tutumluluk konularinda cok guzel yazilar yazardi, Ekonomide Hurafeler ve Gercekler kitabimizda da ufak bir kismi T'Pol'un yazdigi yazilara ayirdigimizi belirtmeliyim. Sabah Gazetesinde yayinlanmis sacma sapan bir tutumluluk haberini elestiren yazisini okumanizi tavsiye ederim.

Not: Boylece bize link vermis uc bloga da soz verdigimiz uzere geri link vererek destek cikiyoruz, diger blogculara duyurulur.

0 Yorum Var.: